Merhabalar değerli kadınlar kulubu uyesi arkadaşlarım uzun zamandır sayfayı takip ediyordum fakat hic boyle bir sıkıntı yaşayıp fikir almaya ihtiyac duyacağım aklıma gelmezdi şimdiden okuyup kıymetli zamanını ayırıp sorunuma cozum onerisi sunacaklara cok teşekkur ederim. 23 yaşındayım ilk birlikteliğim duzenli giden uzak mesafe 4 yıllık guzel bir ilişkim var nasipse de 6-7 ay sonra nişanlanmayı duşunuyoruz. Uzatmadan konuya gireyim .9 ay once ailemle bir problem yaşadım o zamanlar guzel bir işte calışıyordum universite doneminden platoniğim vardı son zamanlarda rahatsız etmeye başlamıştı utanıp tabi bunu sevdiğim insana soylemedim onun da sinirleneceğini duşundum uzakta diye aklının kalmasını istemedim kendi problemimi halledebileceğimi duşundum işin acıkcası. Surekli engel atıyordum durmadan farklı numaralardan rahatsız ediyordu tanımadığım bir numaradan ilk başta bi link geldi gayrihtiyari bu ne diyip girdiğimde telefonumun hacklendiğini farkettim hayatımın hatasını yaptım fotograflarımın elinde olduğunu onunla buluşmazsam herkese ozellikle de babama atacağını soyleyip duruyordu bu arada babamın numarasını da yazdı bana iyice korktum tabi sadece engel atıyordum ilk maaşımı aldığımda da numaramı değiştirecektim .Aktif spor yapıyorum fıtness eğitmeniyim o sıralar gelişimimi takip etmek icin kendi fotoğraflarımı cekiyordum karşılaştırmalar yapmak adına. bunu soylerken utanıyorum ama Artı bir de sevgilimle aramızda ozel fotoğraflar gidip geliyordu

. Sevdiğimle 2 yılın sonunda buluştuk ailem biraz tutucu olduğu icin gizli buluştuk dudağımın kenarından gamzeme doğru optuğu kucuk bi fotograf cektik. Bir akşam işten geldim duş alıp telefonu şarja taktım bir şeyler izlerken uykuya dalmışım o platonik olan mesajlar yağdırmış babam odama bir şey almak icin giriyor ardından sozde şarjım bitmesin diye kapatmak istemiş telefonumu alıp telefonumu bir guzel kurcalamış galerideki sevgilimin beni optuğu fotografa kadar gormuş gece 2 de kavga kıyamet uyandırıldım yemediğim laf kalmadı elimden telefonum alındı işten cıkartıldım ve dışarı cıkmam yasak 9 aydır bu şekilde sevgilime her şeyi anlattım allah razı olsun arkamda desteğini esirgemiyor ve ailem gunde 2 saat annemin telefonunu veriyor konuşmamız icin sonra telefon elimden alınıyor Telefonum evlendiğimide elime verilecekmiş hattımı kocam alacakmış . Kendisi aileme duşman oldu şuan bu kadar kısıtlamanın artık abartıldığını soyluyor iki arada bi derede kaldım. Niyetinin ciddi olduğunu gostermek icin evimize kadar da geldi misafir ettik bu arada. Artık buyuk bir ruhsal cokuş yaşadım devamlı ağlıyorum .Sinirlendiğim zaman kasılıyorum cenem dilim vucudum uyuşuyor eskiden boyle değildim zor sinirlenirdim 15 20dk surerdi en fazla sakinleşirdim şimdi kasılıp direk cenem dilim uyuşuyor kalbim ağzımda atıyor ne yapacağımı şaşırdım optuğu fotografı normal fotografları gorunce kızlık testine bile goturmeye kalktı ailem erkek kardeşim vazgecirdi rezil rusva oldum kısaca ailem hicbir şekilde guvenmiyor anneannem duzeltmek icin arayı dahil oldu ama hicbir şekilde akıl almıyorlar. 1 hafta sonrası icin psikiyatriden randevu aldım bana verebileceğiniz bir tavsiye var mı ne yapmam gerektiği hakkında kendimi hic iyi hissetmiyorum uzun olduğu icin cok ozur dilerim şimdiden herkese teşekkur ederim... Hic donuş olmadığı icin 2. kez acmak zorunda kaldım konuyu uzgunum