Ozellikle yurtdışında bulunan veya bulunmuş arkadaşlar lutfen yardım edin
Eminim buradaki akıllı kadınlar bana bir cıkış gosterecektir. Bir sure once yurtdışına taşındık ve benim calıştığım şirketin bir yurtdışı ofisi vs olmadığından işimden ayrılıp geldim. Dil kursuna yeni başladım. burda İngilizce bilen sayısı yuksek ve gunluk işlerimi hallederken İngilizce ile gayet iyi idare ediyorum. Ama iş ilanlarına bakınca yerel dili istiyorlar, veya dil bilmeden onerilen işler beden gucune dayalı şeyler. Nasıl iş bulabilirim bişey soyleyin bana. Şunu yap buraya git deyin. Linked inden birkac uluslararası firmanın ingilizce ilanına başvurdum red gelince iyice moralim bozuldu onu yapmayı da bıraktım. Ha mesela şu an Turkiye ’de iş bulmak ne kadar zorsa burda da o kadar fırsat var aslında, ekonomi tahminlerinin uzerinde buyudu ve daha cok calışan cekebilmek icin bi suru şey yapıyorlar. Hazır boyle bir ruzgar varken onu kacırmak da istemiyorum.
Geciniyoruz rahatız ama evde bunaldım kendimi ev işine kısmış ve işe yaramaz hissediyorum daha once hep kendi paramı kazandığım icin birşey alsam eşime yuk oluyormuşum gibi geliyor, nolur bana oneride bulunun.