Dun akşam regl olmuştum ve karnım fena ağrıyor, eşim bunu biliyordu da bugun aramış akşam yemeğe cıkacağız hazırlan arkadaşım ve eşiyle dedi , birlikte gideceğiz, bende once bana sorsaydın dedim ayarladık artık konuştuk dedi. Bende tamam dedim bundan sonra bana birşey ayarlarken sorarsan sevinirim dedim. O da tamam iptal ediyorum bundan sonrası da yok dedi. Neyse tartışma falan derken eşim sonuc olarak ozur diledi ve konu hallolmuş gibi duruyor. Ama o bunu hep yapıyor. Benim icimde kalıyor ya kalbim kırık kalıyor oyle, hemen affediyoruz,ben yuzune guluyorum yine ama icimde birşeyler kalıyor, her duşuncesizlikten.
Daha once de evde otururken ben birlikte vakit geciriyoruz sanarken birden tlefonu eline almış , arkadaşını arayıp hadi dışarı cıkalım demişti ve cıktı arkadaşıyla.
Gecenlerde de beni yemeğe cıkardı yemekten sonra da arkadaşlarla okey oynamaya gideceğiz dedi, benim gitmesini istemediğimi biliyor cunku bu aralar cok fazla olmaya başladı. Beni yemeğe cıkarmasını ruşvet gibi gordum bak seninle de cıkıyorum, ilgileniyorum der gibi sevinemedim yani