Anne olamamak demek :'(
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Anne olamamak demek :'(
-
23-09-2022, 22:55:36anne olmak isteyen bir kadın icin, anne olamamak demek;baktığın her bebekte yureginin kalması demek.....geceleri uyanıp sabaha kadar senden sonra evlenip, senden once cocuk sahibi olanları saymak demek...hic sebep yokken iki de bir'belki hamileyimdir' deyip gidip test yaptırmak demek...her test icin gittiğinde seni goren sağlık personelinin sana acıyarak bakması demek....gorduğun hamile kadınlara gozlerinin takılıp kalması, nazarının değeceğinden korkup bir suru dua etmek dem...ek...cocuk tedavisi gorurken 'ben kısır mıyım, neden ben burda tedavi goruyorum 'diye goz yaşı dokmek demek...etrafındaki yakınlarının, komşullarının, buyuklerinin durmadan cocuk yok mu? diye sorup, yaranı kanatması demek...turbelere gidip ''rabbim burada yatanın yuzu suyu hurmetine hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip et ''diye goz yaşlarıyla dua etmek demek...doğmamış cocuğun icin her gun mektuplar yazmak,' hadi gel tukeniyorum' diye yalvarmak demek...anne olmak isteyipte anne anne olamamak demek; kendini yarım kalmış, eksik bırakılmış, unutulmuş hissetmek demek...anne olmamak demek hic bir zamancekirdek aile fotoğrafında 3 kişi olamamak demek...hic bir zaman aile gibi olamamak, eksik hissetmek demek...arkadaş toplantılarında cocuğuyla ilgilenmeyen tek aile olmak demek...anne olamamak artık hayal kurmak istememek, hayal kurunca olmayacağını duşunerek kafadan silmesi zor olsa da, sadece bir iki saniyeliğine kafadan ata bilmek demek....anne olamamak hayata tutunma dalının olmaması demek...anne olamamak yanlız oleceğini duşunmek demek...anne olamamak her ne olursa olsun umudunu kaybetmemek demek.