Merhaba arkadaşlar,
Eşimle cok severek evlendik guzel giden bir evliliğimiz var. Ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok. Ancak şoyle bir zıt durumumuz var ki beni cok yoruyor. Ben daha canlı, sosyal heyecanlı bir insanım. O evden cıkmak istemeyen, kimseyle goruşmek istemeyen bir tip. Bu duruma alıştım biraz misafir falan cağırmayız pek arkadaşlarıyla herkes ayrı ayrı goruşur boyle eşli oturmalar yapmayız istemez. Ama bir de şoyle birşey var ki bu beni aşırı yoruyor, birşey almaya bir yatırım yapmaya asla cesaret edemiyor. Şoyle anlatayım maddi olarak alabileceğimiz bircok şeyi sırf istemiyor cesaret edemiyor diye de alamıyoruz. Misal ben bir ev goruyorum diyorum kredi bakalım şoyle yapalım arayalım goruşelim o bana asla yanaşmıyor. Yani ben ne kadar girişkensem o da o kadar cekinik bu konularda. Bu şekilde cok fırsatı da kacırıyoruz. Sonrasında o da uzuluyor ama adım atamıyor. Bla bla gibi benzer şeyler hayat geciyor.
Mutluyum tabi bunlar mutluluğa engel olmuyor ama cok da yoruyor. Bu durumu kabullenip boyle yaşamaktan başka bir yolu var mı, değişir mi?