Merhaba biraz karışık durumdayım ama elimden geldiğinde toplu anlatmaya calışacağım. Birincisi ben eşimin bir şeyini gorsem alenen ortada olduğu halde hayır yok yanlış goruyorsun, haberim yok, kendiliğinden olmuş, salak mısın, hastasın sen, git bak beni sinirlendirme elimden bir kaza cıkacak vs bastırıyor. Sonra ben yalan soylediğini ispat etmek icin uğraşıyorum (niye yapıyorsam) ve sonunda itiraf ediyor. Sonrasında hicbir pişmanlık duymuyor ve hadi konuyu kapatalım diyor. Kapatmazsam yanımdan derhal ayrılıyor ve cekemeyeceğini soyluyor. Daha somut ornek verirsem;
1- alkollu geliyor bariz koku alıyorum reddediyor ve yukarıda yazdığım olaylar oluyor.
2- en ufak gerginlikte evden gidiyor ve geceyi dışarda geciriyor sabaha karşı geliyor.
3- asıl konum burada başlıyor. Birkac gun once yine bir bahane ile evden gitti. Ertesi akşam telefonundan tindere girdiğini gordum. Yine başta yazdığım inkar tablosu oldu. Sonra kabul etti sarhoştum cok az girdim, sana cok kızgındım, kimseyle konuşmadan sildim dedi. Tamam dedim konuyu kapattım
4- en son dun akşam instagramda bir kızı takip ettiğini gordum. Tinderi yuklediği gun takip etmiş sanırım. bu kim derken hemen takipten cıkmış ve ben birini takip etmedim instagram oyle gostermiştir, arada oyle yapıyor, uzatma, evden giderim falan yine aynı şeyleri soyledi bana kızdı. Ben de kıza kibarca sordum sonucta onun bir sucu yok diye duşundum. O da sayfamın buyumesi icin istekleri kabul ediyorum ama eşinizi tanımıyorum dedi. Yani yine yalan soyledi eşim. Aynı zamanda malesef aldatıldım sanırım. Cunku bu kadar yalan soyleyen birinin artık hicbir dediğine inanmıyorum. Asla pişmanlık uzuntu goruntusu yok. Bugun yanıma gelip konuşabilir miyiz dedi. Ben seni aldatmadım seni seviyorum, bu olanları sinirle yaptım ozur dilerim dedi. Uzatmayalım dedi. Ben de yuz vermedim cunku biraz daha uğraşmasını istiyordum. Sana artık guvenim bitti dedim ozur dilesen de inanmıyorum dedim. Cunku sacma sapan her seye yalan soyluyor. Ve konuşmanın 3.dakikasında felan benim bu evde olmama gerek yok dedi cekti gitti. Yine dışarda gece gecirecek. Cok zoruma gidiyor ne yapacağım bilmiyorum. 2 yaşında oğlum var işim yok ailem yok sayılır. Bir yere de gidemiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. Bugun o ozur diledikten sonra hemen tamam mı demeliydim? Cunku anında evden gitti ve nerde ne yapıyor bilmiyorum