Arkadaşlar coğumuzun bildiği gibi spama duşme hatalarından biride ip değiştirdim cerez sildim yine spama duştum neden ? cunku yt sizi mac adresinizden yakaladığı icin istediğiniz kadar ip değiştirin cerez silin fayda etmiyecektir ya filtreme yapın yada gercek mac adresinizi kamufle edin sahte bir mac adresi gosterin ben bugun filtrelemeyi anlatacağım
mac adresi herkese ozel verilen birbirinden ayrı insanlardaki parmak izi gibi duşunun
Kablosuz Ağda MAC Adresi Filtreleme
1. KABLOSUZ menusune tıklıyoruz
2. Modeme kablosuz erişim mesafesiyle ilgili cok guzel bir acıklama
3. Kablosuz olarak bağlı olan bilgisayara ait MAC adresi goruntulenmekte. Engelle kutucuğuna tıklayarak,
4. Kaydet butonuna tıklayarak modeme bağlı olan bilgisayarın kablosuz ağ bağlantısını kesebilirsiniz.
Kablosuz mac adresi filtreleme menusune girelim
1. MAC Adresi filtrelemeyle ilgili ayrıntılı bir acıklama. (Airties modemlere ozgu)
2. Kablosuz ağda MAC Adresi Filtrelemeyi etkinleştirmek icin onay kutusunu doldurmalısınız.
3. Engelle ve İzin Ver onay kutularından birini secmelisiniz. Hemen altında ki kutucuğa gireceğiniz MAC adresi engellenecektir veya internet erişimine izin verilecektir. Biz İzin Ver onay kutusunu işaretliyoruz. Kablosuz olarak bağlanacak bilgisayarların Kablosuz ethernet kartlarına ait MAC adreslerini yazıp Ekle duğmesine basıyoruz. Bizim bilgisayarımız internete erişebilecek, fakat bizim bilgisayarımız dışındaki bilgisayarlar MAC adresleri eklenmediğinden dolayı internete erişemeyecek.
4. Son adımda Kaydet duğmesine basmayı unutmayın. Yaptığınız ayarlar ancak Kaydet duğmesine bastıktan sonra etkin olacaktır.
Arkadaşlar bir sonrakine kablolu modemde nasıl yapılır anlatacağım
bol Kazanclar
Mac adresi filtreme yontemi
Acemi Webmaster0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Webmaster Kütüphanesi
- Webmaster Genel Konular - Sorunlar
- Acemi Webmaster
- Mac adresi filtreme yontemi