selam kızlar. Tek embriyo transferim yapılmıştı ve Gecen hafta carşamba gunu bu vakitlerde 187 değerle hamile olduğumu oğrendik ve dunyalar bizim oldu. 4.tup bebek denememizdi ve ilk defa pozitifi gorduk. Sonra cumartesi bir test daha istedi dr 489 cıktı. Artık icim cok rahattı. Son bir test istedi dr pazartesi gunu. O kadar rahat gittim ki nasılsa bebeğim benimleydi. Ne bir lekelenme ne bir kanama hicbir olumsuz durum yoktu. Kendimi cok iyi hissediyordum. Test sonucu 384 cıktı!! Değerim duşmuştu işyerine yakım bir yerde , tıp merkezi de test yaptırmıstım bu yuzden emin olmak icin medicanaya gittim. 339 cıktı orada da. Dunyalar basıma yıkılmıstı butun gece uyumadım ağlamaktan mahvoldum.dr um telf da ilaclarımı kesmemi , bebeği kaybetmeye başladığımızı soyledi. Ertesi gun dr a gittim. Alttan muayene etti. Bebeğin olması gerektiği yerde minik bi boşluk vardı ve icinin boş olduğunu soyledi myom var bende minik minik bir suru ama onun duşuğe etkisinin olmadıpını soyledi. Embriyonun sağlıksız olduğu icin değerimin duştuğunu ve şu anda duşmesinin ilerde duşmesinden daha iyi olduğunu soyledi.
kan testi yaptık yine, 359 cıktı. Şimdi değerimin duşmesini bekliyoruz ki embriyo kendi kendine duşsun diye. Dr um bu konuda haklı şu an bile cok sarstı ilerde duşmesi beni mahvederdi heralde. Bu beni avutan tek şey. Ama şu an icim kan ağlıyor, guclu durmaya calısıyorum ama kimse icimde kopan fırtınaları bilmiyor. Bu sefer o kadar yaklaşmıştık ki , sevincimiz bir hafta bile surmedi. Bizim butun test sonuclarımız temiz olduğu halde bir turlu hamilelik yaşayamadım. Tup bebek tedavisi ile bile 4. De hamilelik gordum o da olmuyor. Histeroskopi bile yaptık o da temiz. İşin en acısı teknik olarak hala hamileyim, daha adet olmadım. Adet belirtisi de yok. Cuma tekrar kan testi yapıcaz değerim duşuyorsa sorun yok ama duşmezse kurtaj olacakmışım. Kurtaj ayrı bir korku benim icin, kendi kendine duşmesini beklemek ayrı bir korku.

Bir sonraki tedavimde pgt yaptıracağız embriyolara. Cok pahallı bir işlem, maddi manevi cok coktuk ama yapacak birşey yok

Herşey cok ani oldu bitti. Benim yaşadıklarıma benzer durumlar yaşayan arkadaşlar ltf tecrubelerinizi paylaşır mısınız. Sonrasında neler yaşadınız? Bu durumu yaşayıp sonradan hamile kalanlar varsa ne olur yazın, yazın ki moral olsun bu durumda kalan bizlere.. cok cok mutsuzum. Gecen hafta inanılmaz mutluyken şimdi hayat cok boş geliyor