Herkese merhaba, beni tanımıyorsunuz duşunceleriniz tarafsız olacağı icin buraya yazmak istedim. O kadar ihtiyacım var ki birileriyle dertleşmeye.. uzun olacak biraz

Dunden beri kırgınım mutsuzum umutsuzum. Eşimle 10 senelik evliyiz. Eşim 7 senedir kumar bağımlısı. Bunu ben 3 ay once falan oğrendim. Bu sure icinde fazla maaş alıyormuş ve bana soylememiş. Bu parayla hep iddia oynamış. Eski iş yerinden cıkış almış 7000 TL bunu da soylememiş iddiaya yatırmış. Sonrasında yeni bir işe girdi, burda da bazı aylar maaşını iddiada kaybetti 2-3 ayda bir. 3-4 defa olan birşeydi. Mutsuzdum ama gecici birşey sandım. İnsan nefsine hakim olamaz mı? Dedim iki cocuk var, soz verdi yapmaz..

Calışmaya başladıktan 1 sene sonra falan 1000 TL zam yapmışlar bunu da soylememiş. Her seferinde yemin etti tekrar oynadı.. En son aldığı maaşı (6400) onu da iddiada kaybetti. Yıkıldım. Ama bu sefer Başka yıkıldım cunku eşimin bankalara da borcunun olduğunu oğrendim. 35 bine yakın. En son bankalar da kredi vermemiş kendisine kuzenine cektirmiş. oğrendiğimde başka seceneği olmadığı icin bana soyledi. Cunku kuzenine odeme yapamamış borcundan dolayı. Biz aylık 3600 kredi odeyen, kirada olan bi aileyiz. Taşınma durumumuz oldu cokca ve biz bu surecte cok sıkıntılar yaşadık. Depozit, emlak hizmet bedeli nakliye on kira odemesi... kiracı olanlar bilir. Eski iş yerinde calışırken olsun burda olsun ne cok sıkıntılar yaşadım bir Allah bir ben bilirim. Bunları anlatmayacağım. Eşim bunları biliyorken goruyorken boyle şeyler yapması haksızlık gibi geliyor. Bu konuyu yazdım aslında bu konuyla ilgili yorum istemiyorum sizden. Haklıyı haksızı ayırmanız icim yazdım. Yeni bir sayfa actık butun yalanlarını soyledi eşim ben bu olmak istemiyorum vs. İnanın ne bir kotu soz soyledim ne birşey. Destek oldum gececek dedim halledeceğiz dedim. Ama icim icimi yedi. Tamam arada ima etmiş olabilirim ama bende insanım. asıl konu şu:

Dun eşimle bir konuda tartıştık. Annemlere gittiğim bir zaman (40 gun) eve geldiğimde tuvaleti gorduğumde cok sinirlenmiştim. Tuvalet oturulmayacak kadar kirliydi. Evi cop ev gibi kullanmıştı.(Kornea nakli oldu gozleri cok iyi gormuyor) tamam ama WC kirlenmiştir bi su tutayım demez mi insan kokusundan da mı anlamıyorsun. Ben o gece sinirden sırtımı donup yattım. Dun tartışmamızda ve bana dedi mi Benim iddia muhabbetim senin yaptığının yanında hic birşey.... yıkıldım. Duygularımı ifade edemiyorum .Allah aşkına yazın. Haksızsam yazın. Ben hasta mıyım? Ben abartıyor muyum? Lutfen yazın