Herkese merhaba aylar once buraya bir konu acmıştım. Zor bir ilişkim vardı bir de ustune babam mezheplerimizden dolayı asla izin vermem demişti. Bir sure daha şansımızı zorladık ama anlaşamamaya, daha fazla kavga etmeye başlayınca yollarımızı ayırdık. Bu surecte yeni bir işe başladım. Yeni işime başladıktan birkac hafta sonra ayrılmıştık. İş yerinde de insanlarla tanışınca sevgilim olduğunu da oğrenmişlerdi bir şekilde. Hani evli misin, bekar mısın, ufukta nişan duğun var mı vs sıradan sorularla oğrendiler yani. Neyse sonra ayrıldım. Konusu acılınca soyledim arkadaşlarıma, durduk yere biz ayrıldık demedim. Zaten pek boyle şeyleri konuşmayı sevmem ben.

Şimdi ben bu konuyu niye actım oraya gelelim yaklaşık 2 aydır ofisteki birinden aşırı hoşlanıyorum. İlk başta hic dikkatimi cekmeyen biriydi. Ayrıldıktan sonra da hic etrafa o gozle bakmamıştım bir sure. Sonra bir gun maskesiz gordum bir guluşuyle etkiledi beni aniden ustelik benle arkadaşıma laf atıp gulmuştu (arkadaşım onun yakın arkadaşlarından) ama biz iş gezisinden donmuştuk ve bitik durumdaydık, direk gecip gitmiştim nasıl olsa bana demiyor aslında arkadaşıma diyor diye neden boyle yaptım bilmiyorum bu arada ikimiz de 28 yaşındayız ve bildiğim kadarıyla sevgilisi de yok.

Ofisimiz yaklaşık 40-50 kişilik. Ama birbirimizle hic muhabbetimiz yok. Dışarıdan cok soğuk gorunen ama konuşunca sıcakkanlı gelen bir insan. Fark ettiğim şey herkesle bir şekilde muhabbet ortamı oluyor konuşabiliyor ama benimle hic konuşmadı. Genelde erkek erkeğe takılıyor zaten. Bir de aynı ortamda bulununca cok gerildiğini fark ediyorum. Mutfakta yalnızken karşılaşınca bazen bir duraksıyor. Başkasına boyle yaptığını sanmıyorum. Nadiren birbirimize gunaydın, afiyet olsun deriz. Onun dışında hic bir iletişimimiz yok. Ve sadece gozluklerini taktığı zaman bana veya benim oturduğum tarafa bakar onun dışında hic bakmıyor Şimdi benden mi rahatsız oluyor acaba diyorum ama bir şey de yapmadım ki. Kafam karışık a dostlar. Liseli gunlerime geri dondum. Uzun suredir aşık olmanın guzelliğini unutmuşum, icim bir kıpır kıpır oluyor ama temkinli de olmaya calışıyorum. Ne etsem bilemedim bir de sizlere yazayım dedim