4 yıldır evliyim. Eşim 31 yaşında ben de 30a merdiven dayadım. Ancak 4 senede eşim hicbir şekilde ev araba vs olaylarına ya da bu olmasa bile Birikilaylarına girmedi. 10 bin oazancı var neredeyse ama kenarda hic parası yok. Yalnızca benim koyduklarım var. İşe gidip geliyor alışveriş yapıyo evde oturuyo. Bir yere gezmeye bile gitmiyoruz doğru duzgun. Cevremde genellikle erkekler yatırım konusunda bilgili arsa borsa ya da araba işlerini biliyorlar eşim arabadan bile anlamıyor. Hatta kullanmayı bilmiyor. Ve hala oğrenmek icin cabalama yok. Kucuk cocuğumuz var ve artık araba ihtiyac olmaya başladı. Sanki birşeyler yanlış gibi hissediyorum. Sanki ev ici yukleri ben yukleniyorum eşimin evlilik icinde cok bir vasfı yok gibi geliyor. Kira fatura odemek ise gidip gelmek dışında. Cocuğum kitabını kreşini ben araştırıyorum parayı ben biriktiriyorum. Ne yatırım yapabilirizi ben araştırıyorum. Market pazar kargo işleriyle ben uğraşıyorum. Arkadaşlarıma bakıyorum eşleri arabayla her yere goturup getiriyor ben kucuk cocukla otobusle geziyorum. Bulunduğum yer de kucuk bir yer ve o yuzden surekli otobusle bir yerlere gitmek zorunda kalıyorum en az yarım saat. Sizin evliliğin dinamiği nasıl? Ev ici iş dağılımı nasıl? Eşiniz birikim ve maddi konularda destek olur mu?