Meb
Ben 11 yıllık evli 3 kız annesiyim evliliğimin ilk yıllarında aldatıldım ilk kızıma hamileydim eşim yalvardı ozur diledi pişmanım dedi ve evlilik devam etti 2 yıl once eşimin gizli ıntagram hesabını yakaladım kadınları eklemiş ve aşk ayrılık paylaşımları yapmış cok buyuk kavga ettik bunalımda olduğunu benim ona uzak davrandığımı soyledi tartıştık falan soz hesabı kapattığını soyledi ama hesabını hic kapatmamış oradan kendine bayan arkadaş arıyormuş gecen sene ocak ayında tekrar hesabını yakaladım ve bu sefer bi kadınla buluşup konuştuğunu oğrendim kıyamet koptu evden kovdum 1.5 ay ayrı yaşadık bu surede pişmanım dedi falan filan araya aileler girdi bizi barıştırdılar adam eve geldi 4 gun sonra sehir dışında işim var dedi ve o gece gelmedi megerse o gun o kadına imam nikahı kıymaya gitmiş geceyi onunla gecirmiş ona ev acmış kafın 44 yaşında iki tane cocugu varmış eşim 36 yaşında ben kadına ıntagramdan yazdım ilk oğrendiğimde sen nasıl bi kadınsın evli barklı adamla konuşuyorsun diye numarasını buldum aradım bakmadı numarasını değiştirmiş neyse eşim beni 6 ay kandırmış iki evlilik yaşamış 6 ayda sadece 3 gece eve gelmedi hafta sonu onunla birlikte olup geliyormuş o kadının 20 yasındaki oğlunu abimin yanına işe katmış icimize kadar sokmuş bi şekilde oğrendim herşey ortaya cıktı aileler devreye girdi istemiyorum dedim eşim beni istemiyorsan 5 kuruş para yok dedi 2.5 ay para vermedi kirada oturuyorum bi şekilde kiramı odedim şimdi kiramı oduyor mutfak masrafınıda o hallediyor ben boşanma davası actım boşanmak istemiyor cekişmeli actım davamı ben eşimi cok seviyordum boşlukta gibi hissediyorum bu durum gecer mi acaba onca yalan dolanın acısı gecer mi bana herşey guzel olacak deyip gidip başka birine gizli nikah kıymış bu acı gercekten gecer mi