merhaba arkadaşlar
2,5 yıldır cocuk istiyorum ama olmuyor sebepsiz infertilite
2015 yılının sonunda rahim filmi cekildi tupler acıktı
2,5 yılda surekli testler yapıldı klomenle yumurta takibi yapıldı
başarısız bir aşılama sonucu 5 ay kabuğuma cekildi bıraktım tedaviyi
derken gecen cuma tekrar gittim doktora prof. ve tup bebek merkeziydi
benden daha once yapılmış olan rahim filminin goruntusunu istedi
tamam dedim ve 2015 yılında cektirmiş olduğum rahim filminde acı eşiğim o kadar duşuk ki
yarım saat tansiyonum 6 kalmış ve şoka girmişim acile yatırdılar serum bağladılar
kotu bir deneyimdi ve kalktığımda kanlar icindeydim bu psikolojide kaldığım icin
basit bir muayenede bile korkar oldum ve gercekten artık canım yanıyor
derken rahim filminin goruntusu icin eski tedavi gorduğum hastaneye gittim
veee bana filmin goruntusunu sildiklerini soylediler cok ısrar ettim
bulun bir şekilde ben tekrar cekemem diye cok baktılar geri donduremediler
ben orada dayanamadım sinirlerim boşaldı ağladım
yarın doktor beni bekliyor goruntu yok tekrar cektirecektir şimdi ne yapacağımı
bilmiyorum nasıl tekrar yapayım anesteziyle bile korkuyrum uyusam bile o acıyı hissedeceğimi
sanıyorum doktor 2 aşılamadan sonra tup bebek dedi offf bilmiyorum cok kotuyum hem tekrar
cekilsin istyrm rahim filmi cunku rahim ters donmuş gibi izlenimlerim var
adet donemlerim feci geciyor gunde iki iğneyle geciriyorum ve bağıra bağıra dovunerek ağlıyorum
bitmek bilmeyen idrar yolu enfeksiyonu kac ilac kullandım gecmiyor ilişki sırasında inanılmaz ağrı hissediyrm
bunlar olunca rahim ters mi donmuş diyrm acaba
şimdi okuyanlar kızabilir arkadaşlar nasıl yaptım bende bilmiyorum
rahim filmi cekildikten sonra yine hamilelik olmayınca
bir akrabamızın tanıdığı bir kadın varmış sadece karnına masaj yapıyormuş
rahim tersliğini falan duzeltiyormuş
once karşı cıktım korkarım onlar ne bilecek falan diye cok reddettim sonra inanılmaz
cevremden baskı oldu surekli hamile kalanların orneklerini verdiler ve korkulacak bşy yok dediler
ve gittim kadın canımı cok yaktı sadece karnıma ağır şekilde masaj yaptı ve bir karışım soyledi buharına oturulması gerekiyormuş ve o ayda hamilelik olmadı
gectim hamileliği daha kotu oldum her ay zorla adet oluyorum surekli adet olmadığım gunler bile alt karnım ağrıyor idrar yolu bobrek yolu enfeksiyon başladı ve bir yıl olacak gecmiyor lavaboya giderken resmen icim cıkacak gibi oluyorum bağırmamak icin kendimi zor tutyrm
vee arkadaşlar en onemlisi alt karnımdan mideme doğru bir damar sert ve hic gecmiyor dokununca ağrıyor acaba o kadın duz olan rahmi ters mi cevirdi diyorum boyle birşey mumkun mu arkadaşlar
uzun oldu k.bakmayın
Aşılama tecrubesi olanlar lutfen yardım olabilir mi
Tüp Bebek0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Aşılama tecrubesi olanlar lutfen yardım olabilir mi