Herkese merhaba.
Burada başka iki konu acmıştım fakat bu konumda size danışmak istediğim konu farklı.
Şoyle ki;
Biz eşimin ailesiyle aynı şehirde oturmuyoruz 2 senelik evliliğimizde bayramlarda ve onun dışında birkac kez gittik hep 3 4 gun kalır doneriz.
Aramız aslında iyi, bugune kadar ben bir laf sokmadim saygısızlık yaptığımı duşunmuyorum. Ama icsel olarak onlardan hoşlanmıyorum. Evleneceğimiz zaman mobilyalarımızı aldılar. Bizim duğunumuz evlendikten birkac ay sonra oldu pandemiden dolayı. Ben surekli onların duğun konusunu acmalarını bekledim, aileme sordurttum onlar ertelediler vs. Sonunda biz kendimiz yaptık ve hic oyle olmaz biz yapalım vs demediler, hic konusulmadi. Sonradan oğrendim ki durumları o sıra cok kotuymuş ama yine de lafta da olsa konuşulabilirdi.
Ben gercekten başta onlara kızları gibi yaklaştım sevdim fakat bu duğun olayından sonra bende her şey bitti duygusal olarak.
Eşim de beni anladı bana hak verdi ama onlara bir şey demedi karşısına almadı. Sadece o surecte o da onlara hep sormuş napicaz ne edicez vs diye karşılık alamayınca sorumluluğu ustlendi.
Bu kırgınlığımdan dolayı onları pek aramam ama karşı karşıya gelindi mi normal iyi saygılı davranırım. Ama onlar surekli aramadigimiz icin vs laf sokuyorlar. Bunu da onemsememeye calışıyorum.
Bu bayram biz normalde gitmeyi duşunmuyorduk, cok stresli olduğu icin gorumcemin cocuğuyla vs derken, bayramdan sonra gideriz diyorduk. Fakat gecenlerde kv eşimle konuşmuş gorumcemin yurtdışından gorumceleri geldiği icin kalabalık olur siz de gelmek istemezsiniz heralde demis. Bu benim gururuma cok dokundu. Zaten eşimi umursamiyorlar evlatta saymiyorlar bana gore. Ve onu kizlarinin gorumceleri icin gozden cıkarmalarına cok sinirlendim. Bayramdan sonra bile gitmek istemiyorum. Eşim ailesine cok bağlı değildir sever sayar ama ailem diye olmez. Fakat zaten nadir goruşuyoruz ama benim de artık canıma tak etti. Sevmediğim insanlara saygı gostermek her laf sokmalarına susmak istemiyorum. Surekli ailemin onları aramadigini bizim onları aramadigimizla ilgili laf sokuyorlar. Ben daha bi kere kendi yaptıklarıyla ilgili laf sokmadim. Oyle pisirik bir insan değilim ama kendime yakıştıramiyorum sadece eşime dokuyorum icimi. O da anlıyor hak veriyor ama bir yerden sonra ileri gittiğim icin kavga ediyoruz. Nasıl eşimin gozunde kotu duruma duşmeden bu işin icinden cıkarım? Onlara gitmek istemiyorum. Sen kendin git dedim ama kabul etmiyor.