Kızlar psikiyatrik tedavim işe yaradı.Once baştan aşağı gardrobu yeniledim.acaba mani doneminde miyim dedim kendi kendime?kurumun bize verdiğini alışveriş ceklerini harcadım.kitap, dışarıda yemek vs guzeldi.
sonra aramın kotu olduğu komşu teyzenin elini optum, ozur diledim arayı duzelttim.kendime şaşırdım.haksızım .80 yaşındaki kadınla kavga ettiğim icin haksızım
sonra işyerindeki mobing.gecici elemanı birisi bana karşı gazlamış.ilacların etkisiyle hicbişiye takamıyotum.bu da onları rahatsız etti.yanından gecerken İSTİFA EDECEKSİN, PERSONELLE İLETİŞİMİN YOK, İLETİŞİM SORUNUN VAR dedi.Mudurle konuştum, bu sefer ay bizi şikayet edecekmiş, ŞUNU DA SANA KOYIM diyor imalı imalı guluşmeye başladı mobing yapanlar.Tepki vermedim ve baktım mudurle cozulmeyecek.direkt bir ust amire gttim.randevu aldım ama ayakustu dinlemek istedi.derdimi soyleyemedim.birebir goruşme icin randevu alamadım.bu sefer bağlı bulunduğum bolge mudurluğunu aradım bolge mudur yardımcısına en baştan anlattım ve 2 gunluk yıllık izinden sonra herkes sus pustu.bolge muduru muduru aramış mudur personelle goruşmuş, pamuka laf atmayın aranızda sulh yapın yoksa her iki taraf da gonderielecek demiş.Ben detaylı goruştum mudurle.mağdur olduğumu kabul etti.kendimi ifade ettim kızlar.ilk kez korkmadan cok ust yerlerde kendimi savundum ve herkes sustu.ve kimseye saygısızlık yapmadım.
ev sahibi zam yapacakmış aralık a.ona bile uzulemiyorum.diyeceğim o ki psikiyatrik tedavi bende işe yaradı.Umarım anksiyete sorunum cozulur.daha tam başarı elde edemedim.
bunun dışında iki ayrı psikologla da goruştum.davranışlarım olması gerektiği gibiymişterapi bana ekstra bişi vermedi.bundan sonra sadece ayda bir psikiyatristle devam edecem.
Ama ya tayinimi zorunlu cıkarırlarsa diye oldum oldum dirildim.cok korktum duzenim bozulacak diye.geceler boyu uyumadımcbu normal mi bilmiyorum.
sizce benim icin umur var mı, 40 yaşından sonra insnalarla ileitişimim duzelecek mi