Merhaba arkadaşlar.bir cıkmaza girdim eşim ve ailem arasında kaldım ne yapacağımı şaşırdım lutfen fikirlerinize ihtiyacım var.yanlışım olabilir lutfen kırıcı olmayalım
Bekarken kredi ile bir araba aldım.devir işlemlerinde bile babamın tek kuruşu nasip değildir tamamen kendi gucumle her masrafı karşıladım.sonra bi kac taksiti odedim ve evlendim eşim kredimi odedi bu arada bebek yuzunden işimi bıraktım şu an ev hanımıyım.arabayı alırken babamın uzerine almıştım evlendim eşim sorun yapmadı hala onun uzerinde . Babam her istediğinde ihtiyacı olduğunda aracı kullanır hatta eşim mağdur kalmamam icin depoyu doldurur babam aldığında hep boş depo getirir sorun yapmayız uzun yol yapıyor cunku.şimdi bayram icin tekrar istiyor tatile gidecekmiş bu arada kendi aracı var uzun yola cıkmaz bu araba diye benim aracı alıyor.bu defa aracımda arıza var ve tamiri icin yuklu bir meblağ istiyorlar eşim şehir ici biniyorsun idare et bi sure dedi.ben bu durumu babama nasıl anlatacağım ben onlar icin her fedakarlığı yapıyorum ama o beni duşunmuyor arac benim uzerimde diye istediği gibi aracı kullanıyor ama tum maddi kısmına eşim destek oluyor aracı vermesem kusecek biliyorum versem yolda kalabilir yada arıza daha buyuk hale gelebilir biliyorum babam karşılamaz maddiyatı.eşim de diyor ki yeter artık bu arızayı bahane et ve yuzunu cevir banada daha fazla maddi yuk verme haklı kendisi de .arada kaldım ailemi kırmak istemiyorum ama eşime de hak veriyorum siz olsanız napardınız bi yol gosterin arada kaldım .gonlum vermek istemiyor yolda kaza arıza olursa vicdan yaparım biliyorum ama bu durumu aileme nasıl anlatacağım .soylesem inanmaz daha 3ay once 300 km lik yol yaptım bişey yoktu diyecek eşimi vermiyor diye suclayacak.depomu daha yeni doldurdum malum mazot fiyatları cok arttı bana 1aydan fazla gider o mazot cocuğumu okula goturup getiriyorum bayram sonu araba boş depoyla gelecek eşim yine zor durumda kalacak .gercekten başıma ağrılar girdi duşunmekten