Merhabalar
İlk defa buraya yazıyorum cunku kafam cok karışık
Aslında kafa karışacak bi şey yok her şey ortada ama yine de insan inanamıyor yaşadıklarına.
Konuya gelelim iş saatlerim cok uzun olduğu icin zamanımın coğu işte geciyor. Eşimle doğru duzgun hic zaman gecirmiyoruz. Bunu belirtiyorum evde cok bulunmadığımı, eşimin benden daha fazla evde olduğunu bilin ona gore yorum yapın diye.
Dun akşam işten geldim evin hali perişan supur sil gec saate kadar temizlik yaptım, kışlıkları kaldırdım dolap duzenledim falan. Sabah kalktığımda yerde bir adet kondom vardı, resmini cekip eşime attım bunun yerde ne işi var diye
Hatırlamıyorum falan dedi. Ama aynı marka aynı urunden evde bir paket olduğu icin cok ustunde durmadım. Cocuklar dolabı karıştırmış olabilir diye duşundum. Ama paketi kontrol ettiğimde koyduğum yerde duruyordu. Yine de ustune gitmedim.
Aradan bi saat kadar gecmeden eşim mesaj atmış
“ şimdi duşununce hatırladım Murat ( iş arkadaşı) paket paket getirmişti ondan almıştım bi tane
Sonra kışlıkların icine koymuştum sen de akşam onları kaldırınca icinden duşmuştur” dedi
Cok ama cok sinirlendim once sigara mı paket paket getirsin dağıtsın. Durup dururken ortaya koyup millete dağıtılacak şey mi bu dedim
Ya bi halt yiyosun ya da ozelini ulu orta anlatıyorsun ki ikisi de iğrenc dedim tartıştık
Şu an konuşmuyorum ama ilk secenek daha buyuk olasılık mantıklı duşununce
Bundan sonra ne yapmalıyım nasıl yaklaşmalıyım hala ofkeliyim