Merhaba hanımlar 9 aylık evliyim ve 7 aylık hamileyim beklenmeyen bir hamilelikti surpriz oldu yani eşimle severek evlendik ama evlendikten sonra eşim evliliğe bir turlu alışamadı beni başta kabullenemedi kendi bekarken nasılsa oyle davrandı hep bana yiyecek icecek almadı ben iki kere baba evine geldim bu sebepten babam abim eniştem karşılarına aldı konuştular sozler verdi bir daha huzursuzluk cıkarmayacağım dedi iddia oynuyor kendisi hemde butun parasıyla oynuyor ve kaybediyor oynamayacağına soz verdi bu olaydan sonra bazı huyları değişti evet ama aldığı maaşı hesaplıyorum giderler cıkınca bize para kalması gerekirken hic paramız olmuyor 2ay once abisinden para aldı laf ediyor diye istemiyor ondan gecen ay annemden para aldı bu ay abimden para aldı herhangi bir borcumuzda yok kiramız ve giderlerimiz 3500 lira kendisi 6000lira alıyor ama gecinemiyoruz cocuğa daha bir tane corap almadı bana hic kıyafet almadı benim ve bebeğimin butun ihtiyaclarını annem aldı bana maddi desteği abim sağlıyor kendisi bingollu ben sivaslıyım abisinden laf ediyor diye para istemiyor ama bingol gidip orada yaşamak istiyor ben istemiyorum ailemde istemiyor son bir aydır da kahve huyu başladı beni haftada 3-4 gun ailemin evine bırakıyor kendisi kahveye gidiyor bırakmadığı zamanda gece 1-2de eve geliyor kendisinden iyice soğuttu bir olay olsada gitmesem artık babamın kirada dairesi var veriyor bize gelmiyor ben bingol e gidecem diyor beni o kadar alıştırdı ki baba evimi cok ozluyorum keşke hic karşıma cıkmasaydı diyorum ama şimdi birde bebeğim var ne yapacağımı bilemiyorum durumu bilen kişiler sonunuz hic iyi olacak gibi durmuyor diyor sizlerde fikirlerini yazar mısınız