Bu ilişkimden 1 bucuk sene once birine aşırı aşıktım gozlerim kordu onu cok sevdim ama o beni terk etti evlendi cok yıprandım beni her anlamda kullandı vs sonra karşıma bu cocuk cıktı başlar da hic istemedim cınku hazır değildim sonra tanımak icim ona fırsat verdim beni toplarlardı cok değer verdi benim icin başka yerde yaşıyordu onu bıraktı ailesinin yanına dondu bana cok değer veriyor cokta seviyor eminim hic şuphe duymuyorum ama ben onunla konuşuyorum sıkılmıyorum ama boyle icten cok aşırı sevemiyorum yakında bana evlenme teklifi edecek ben kabul edeceğim onu asla kaybetmek istemiyorum cunku hem cok guzel yetişmiş hemde cok ahlaklı terbiyeli biri ailem de aşırı beğendi bende karakter olarak cok beğeniyorum. Onu kaybetmek asla istemiyorum ciddi yola gireceğiz hemde ama onu daha cok sevmek istiyorum onu kaybetsem ondan iyisi bence olamaz o cok duzgun biri ben ısınmak icin ne yapmalıyım ? Annem diyor insan zamanla ısınır bende zaman vermek istiyorum ama ic sıkıntım oluyor ağlayasım geliyor surekli duşundukce ben ne yapmalıyım ? Mesela dun bana hediye gonderdi oyle cok sevinemedim onun nedeni de ben başka birsey bekliyordum