Dun erkek arkadaşımın arkadaşının evine gitmiştik, buluşmadan onceki gun icme fikri cıkmıştı ve eğlenceli olur ikimiz de mal oluruz duşuncesiyle tamam demiştim. Ev ortamına gideceğimiz icin bir şeyler olabileceğini zaten biliyordum ve istemediğimi de ona belirtmek istiyordum ama nasıl yapacağımı bilmiyordum. Buluşma gunu arkadaşının evine gittik, arkadaşı biraz yan odada oturdu biz de o sırada ictik ve ikimiz de sarhoş olduk, o bir arkadaşının yanına bir de benim yanıma geliyordu. (Salonda yatıyordum.) En son arkadaşı gitti ve yanıma geldi, opuştuk ve sarıldık sonra beni arkadaşının odasına yatağa goturdu ve oyle başladı ama yapmadığımız bir şey yoktu daha, on sevişme gibi duşunun sonra beni soydu ve devam ettik ama birleşme gercekleşmedi. Bundan sonra ise beni duşa getirdi orada da bir şeyler yaşadık ve bana soruyordu isteyip istemediğimi ben de birkac kere yapmayalım dediğimi cok iyi hatırlıyorum sarhoş halimle, ayrıca hic yapalım, istiyorum da demedim. Fakat aynı zamanda da onun ustune geliyordum ve istemediğimi bilmesine rağmen yatağa geri donduğumuzde bunu yaptı, birleşme gercekleşti vebayrıca sarhoş olduğumu da biliyordu ayakta bile duramıyordum, o da pek yuruyemiyordu fakat ne olduğunun farkındaydı. Annem acil eve donmemi istediği icin ortasında bıraktık. Şu an ne hissetmeliyim, ne duşunmeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum. Evden cıkışta da sacım ıslak olduğu icin yaptırmak icin ordaki bir kuafore gittik ve hala sarhoş olduğumu bildiği halde guvensiz ve bilmediğim bir mahallede bıraktı beni idmana gitmek icin. Neyse ki başıma bir şey gelmedi. Dun akşam olanlardan sonra sosyal medya uzerinden konuştuk ve sarhoşken yapma dememe rağmen neden yaptığını tekrarla sordum. O da ben de sarhoştum, kafam yerinde değildi bundan sonra bir daha da yaklaşmam zaten, bir şey acıklamak istemiyorum tamam ozur dilerim gibi şeyler soyledi. Ondan ayrılmalı mıyım? İlk aşkım o ve ayrılırsam her şey cok daha kotu olacakmış gibi geliyor, bırakmak istemiyorum bile… Ne yapmalıyım sizce?