arkadaşlar merhaba.14 ay icinde 3 denemem oldu.ilki tuttu fakat 4 ay sonra amniyo sıvım delindi ve kaybettim.aldırmak zorunda kaldım kalbi atarken.sonra 6 ay sonra antslya gelecek tup bebek merkezi mete bey tarafından 4 embriyo 3 1.nci kalite diğeri 1.nci kaliteye yakında 2.sini dondurdum ve transfer oldu.fakat tutmadı.3 ay sonra bu sefer de ilacsız yumurtaları kontrol edelim dedi doğal yolla transfer yapalım dedi yine tutmadı.kızdım gelecek antalya tup bebek merkezine.başka merkeze gittim.şokla karşılaştım.tuplerin birinin icin sıvı ile dolu yani buna hidrosaloenkx adı veriliyor.benim zamanımı calan mete beye yazıklar olsun zamanı caldı o merkeze asla onunden bile gecmem antslya gelecek tup bebek merkezinden.şimdi durum şu.tupun biri ys alacaklar ya da klipsle bağlayacaklar.cunku sıvı ile dolu olan tup transfer esnasında geei sonup cocuğun duşmesine tutunamamasına sebep.ne yapmalıyım.bu durumla karşılaşan var mı.ne yapmalıyım aldırmalıyım yoksa klipsle bağlatmalıyım kafsyı yicem artık kime guvenicem.ya da başka yol var nı.hoca 21 gun 2 ay kullanmam icin doğum kontrol hapı versi.doğum kontrol hapı ile kontrol edelim dedi.hemde doğum kontrol hspı kullanmak uzun sure gebeliği arttırır desi.39 yaşındayım.amh duşuk.cikolata kistinsen de ameliyat olmuştum.yani şuan hidrosalpenx ile karşılaştım.tupun birinde sıvı birikmesi.ne yapmalıım yardımcı olunuz