Son durum : eşim şoyle mesaj atmış yumusadim sizin mesajlarınız sonrası birazda kendime geldim diyeyim yinede azcik yumuşak olun yahu neyse
Eşim :
Sen ve cocuklarım gonlumun huzuru, gulen yuzumsunuz.
Bu dediklerini unut.
Eşimle tartıştık..aslında fazla konuşma olmadı ... kızıma karşı cok ilgili derslerine kadar yaptirir sinirlenmez ..ama bugun sert baktığını gordum ben uyardım onu ...sert bakma cocuklarimizin kalbi kırılır diye ...oda sen benim babaligimi sorgulayamazsin dedi ..bende neden sorgulamiyormusum senin ebeveynligin kutsal mı sorgulanmayacak dedim....
Bunları mesajla yazıyoruz bu arada cunku yuzune bakarak tartisamiyorum gulme geliyor yada sevgim ağır basıyor bende icimde kalmasın diye sıkıntım olunca mesaj atarım veya yazarım ...
İşte neyse mesajda bana "KES" yazdı
Bende şu yazından utanmalisin gozumden duştun yazdım oda Hasbinallahi ve ni'mel vekil yazdı
O gunde bu yana yani dunden beri konuşmuyoruz ..ben en son şey dedim bunu yuzune karşı soyledim ... arkadaşlarına karşı naziksin ama bana kes diye mesaj attın senden razı değilim Allah'a oyle soyleyeceğim ahirette dedim ...
Onun harici tepkilerim şunlar normal gerektiği kadar konuşuyorum yani zorunlu olunca harici konuşmuyorum kalbim cok kırık ve kendimi cok mutsuz sevilmiyormus gibi hissediyorum şu anda birde hamilelik kilolarım var ustumde sınav sonrası vermeye başlıcam o yuzden beni artık cirkin mi buluyor diye duşunmeye başladım ...hatta belki zayıf bir kız gormuştur ozenmistir benim eşimde boyle olsa demiştir ne bileyim aklıma bunlar geliyor kendimi dibe cekiliyor hissediyorum ..birde neden onun sevgisi olmayınca herşey boş geliyor hayat tatsız tuzsuz geliyor...kalbim ağrıyor....boyle olsun istemiyorum bu durum icin ne yapabilirim sizce şu an ders calışıyorum yakında atanıp ise başlarsam bu durum duzelir mi sizce ..bir suru hayalim var onları gercekleştirmeye başlayınca belki duzelir bu durum ..ama onu cok seviyorum ama o bana o mesajlaşma dan sonra konuşmuyor ...birde mesajda şey yazmıştım...benimle konuşma artık guzel ahlaklı olmayan insan ....( Bir kere oda bana guzel ahlaklı olmaya uzaksın gibi bir şey demisti ben cok kırılmıştim 3 gun konuşmamıştim sonra gonlumu aldı baya iyi davrandı ozur diledi)
Konuşmuyor benimle şu anda ve benim aklımdan boşanmak dahi geciyor bu benim gibi cok ağır olaylar yaşamis biri icin devede kulak ama artık eş tarafından duygusal olarak dahi acı cekmeye tahammulum yok onu farkettim hep beni sevmesi el ustunde tutması gerek ..herşeyi bırakıp gidesim var ve konuşmaya başladığında affetmeyi duşunmuyorum nereye kadar gider bilmiyorum icimde kinlenmeye başladım ona karşı tabiki hala aşığım bu yuzden bosanamam lakin aklımda onu terketme duşuncesi dolaşıyor surekli ...bu sureci atlatmam icin bana ne onerirsiniz ..eski yaşadıkların cok ağır bu ne ki demeyin lutfen bende artık 30 yaşıma geldim gordum gecirdim artık en hafif şey bile cok ağır geliyor kaldıramıyorum ..2 kızımda aşık babaya tabiki onlarla ilgilenmesi devam ediyor kızları dışarı cıkarır yemek yedirir eve yardım eder vs bunlar hep devam ediyor ama benimle iletişimi sıfır bende şoyle duşunuyorum bu dunyaya bir kere geliyorum neden mutlu olmayım ruyamda kendimi flort ederken goruyorum mutlu uyanıyorum sonra uyanınca onun suskunluğun acısı kalbimi cok acıtıyor derslerimede calışamaz oldum ...nasıl baş edicem duygusal olarak cok yıpranmısim şu olayla bile baş edemeyecek durumdayım sınava kadar psikolog vs gidemem boşuna onermeyin zaten onada para veremem calışmıyorum şu anda cunku....
Diyorum ki terkedip gitsem cocuklara iyi bakıyor nasıl olsa , bırakıp gitsem herşeyi cunku artık sevilme duygusunu hissetmemek istemiyorum basedemiyorum .. olmek daha mı iyi acaba yoksa kacıp izini kaybettirmek mi ..inanın ağlayarak yazıyorum baş edemiyorum sevilmeme ihtimalimle, kendimi kandırmayım boş yere işte sevgi bağımlısıyım sevilmeden nefes alamıyorum cok gucsuzum, guclu rolu yapacak değilim artık o guc yok , tek kalan gucum herşeyi bırakıp gitmek
Bu yazıyı dun yazdım toplam 3 gun oldu konusmuyoruz en son şoyle bir şey oldu .. kızım dediki anne bir erkek kardeşimiz olsa oda babama yardım eder bende asla başka kardeşiniz olmayacak dedim eşimde benim sozum ustune nasip kızım belki olur dedi ..bu azıcık hoşuma gitti bu sevgi gosterisi mi sizce ?
Neyse işte cok gommeyin de sonucta herkesin karakteri farklıdır benimki de boyle zor işte...