Herkese merhaba,
Gece gece dertlenip sizinle paylaşmak istedim belki benimle aynı şeyi duşunenler vardır. Hemen konuya geceyim.
Cevrem surekli arkadaşlık dostluk kavramını yanlış anlayan ve benimle catışma haline giren insanlarla dolu. Bana gore biriyle arkadaş olduğumda kararlarına mudehale etmemeliyim cunku bu onun hayatı.
Şoyle bir olay geldi başıma bu gece uzun zaman once biten ilişkiden eski sevgilim mesaj attı konuştuk bi kahve icelim mi dedi bayramdan sonra olur dedim. Sohbet esnasında arkadaşıma soyledim ve bana şoyle bir tepki verdi: "Sana dedim ki sen Xle mutlu olamazsın ama sen beni dinlemiyorsun ben sozumu dinleyen ve değer veren insanlar olsun istiyorum hayatımda Lady artık seninle konuşmak istemiyorum. "
Tavrına şok oldum acıkcası cunku kimle kahve iceceğim kimin mesajına cevap vereceğim benim kararım ve bu kimseyi alakadar etmez. Aynı şekilde ben arkadaşlarıma boyle yapmam, fikrimi soylerim orneğin gore gore yanlışa gidiyorsun derim ama beni dinlemediği icin kusmem. Bana nasıl davrandığına bakarım. Acaba ben mi arkadaşlığı bilmiyorum anlamadım ki.
Yapı olarak biraz kendi bildiğimi okurum ama kimseye sence bu konuda napmalıyım diye sorup derdimi anlatıp bildiğimi de okumam. Kararlarımı anlatmam genelde cunku benim kararlarım kime ne ki diye duşunurum hep ama bu gece yaşadığım şeyi son zamanlarda cok sık yaşadığım icin biraz kendimi sorguluyorum artık acıkcası.