Merhaba hanımlar.
Uzun zaman oldu yokum buralarda.
Herkesin sıkıntısına deva dilerim.
Benim de cok sıkıntılarım oldu cok şukur oyle ya da boyle şu an cok daha iyiyim, iyiyiz.
Belirli yapıtaşları oluştu, hala mucadele hali tabii.
Gorumcem evli ama eşine gore cok daha baskın bir kadın. Eşinin ailesi başka şehirde, adamı icguveysi gibi almış durumdalar yani.
Gorumcemlerin evi var arabası var borcları yeni bitti, bize yakın oturuyorlar. Eşim de onlarla aynı zamanda ev almış, kredisi biz evlendiğimizde bitti. 10 yıldır evli gorumcem.
Benim rahatsız olduğum konu, enişte ve gorumce surekli eşime ev ilanı atıp hadi girelim birlikte krediye diyorlar. Eşim de olumlu karşılıyor ama benden tepki gormeyince devam ettiremiyor.
Biz 2 miz calışan insanız , kuracaksak hayali ikimiz kurmalıyız 2 miz cabalamalıyız. Neden ben 4 ortaklı bir eve gireyim??? Ustelik bir ev var, hemen borca girip yeni bir eve ne gerek var bu konuda da aile kultur farkımız cok acık. Hep mal sahibi olma odaklılar. Kv de etkiliyor diye duşunuyorum. 2 kardeş ev alsın diye... sanki kızının kocası oğlunun karısı yokmuş gibi...
Ben cok karşıyım. Sizce haklı mıyım?
10 m2 lik olsun ikimizin olsun, ben gorumce ile ortak malı ne yapayım... enişteye de şaşıyorum, o kadar sindirilmişki kayınbiraderiyle ev almayı planlıyor, adamın 2 erkek kardeşi var aslında. Ama gorumce oyle sindirmiş ki adamın planı bile eşim uzerine.
Oyle icimi dokmek istedim, duruşumu koymalıyım değil mi? Cok teşekkurler fikirleriniz icin...