Merhaba hanımlar. Allah aşkına bilgilerinizi paylaşın kafayı yemek uzereyim. Buda dert mi demeyin. Inanın uykularımiz kacıyor bizi cok etkiliyor bu durum. Bir akıl verin.
Ben bir bucuk yillik evliyim ve hep bebek istedik. Olmayınca benim butun testlerim tahlillerim yapıldı hsg (rahim filmi)m cekildi herşey yolundaydı,o ay gebe kaldım ama 6 haftalik duşukle sonuclandi. Eşimin spermiyogram testi yapıldı sayı ve hareketlilik cok iyi ama mofrolojisi yerlerde diye bilirim. En az 100 de 4 olması gerekirken bizimki 100de2 cıktı. Bunun gebelige engel olmadigini ama biraz zaman alacağını soyledi urolog ve jinekologumuz.ve klomen yumurta takibi tedavisindeyim iki aydır ve sonuc yok. Ama benim internetten arastidigim kadarıyla şansımız yok denecek kadar az... gebelik oluşsa bile spermde şekil bozukluğu olduğu icin sağlıklı olmuyor, ve duşukle sonuclanıyor. şimdi size sorum bu şekilde olup normal gebe kalan arkadaşlarımız varmı. Yada sizin doktorlariniz size ne dedi cok merak ediyorum. Aydinlatirsaniz sevinirim
Napicam ben
Tüp Bebek0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Tüp Bebek
- Napicam ben