Selam arkadaşlar. Konu başlığında yazdığım gibi bununla mucadele icinde olan anne olmak isteyen herkes, bu surecte neler yapıyorsunuz? Faydasını gorduğunuz tedavileri, onerileri, yaşadıgınız mucizeleri burada biribirimizle paylaşalımmı? Once kendi hikayemi anlatmak isterim.

Ben 26 yaşında 5 yıllık evli, 3 yıl once erken menopoz teşhisi konulmuş, 0.01 amh, 100'un uzerinde olan fsh hormonlarıyla savaş vermeye calışan biriyim.
Her şey 3 yıl oncesine kadar normaldi. Adet donemlerim olsun hıc bir sıkıntı yaşamamış. Duzenli adet donemi olan biriydim. Ve birden adetten kesildim. Doktora gidince o acı gerceği ogrendim.Ve tup bebek tedavisiyle dahi yuzde 1 şans verilmeyen ben tıbbi olarak ne yapabileceģimi bilmiyorum. Doktora gidiyorum yuzume kapılar kapanıyor. Tup bebekle olacak gebelik normal yollada olur deyip, yapabilecegin hic bir sey yok diyorlar. Peki ben ne yapmaliyim? Boyle caresiz hic bir mucadele vermeden evimde mi oturayım. Gozyaşlarımı icime mi akıtayım? Ne yapayım ben? Hic mi caresi yok? Ben bana ait bir yumurtayla bebek sahibi olmak istiyorum. Insanın yapabilecegi bir seyi olmamasi ne kotu bir seymis. Suan cyclo progynova ile adet gorebiliyorum. Benim gibi bir mucadelesi olup, bu mucadeleyi kazanan yok mu? Doktora gittigimde 2 tane olgunlasmis yumurta goruyorum diyorlar. Hemen tahlil yapiyorlar fsh 130 ... o zaman diyecek bir sey birakmiyor fsh bize.

Benim gibi 100un uzerinde fsh hormonu olup mucizeyi goren yokmu?