Arkadaşlar merhaba ben gecen hafta bir iş goruşmesi yaptım ve olumlu gecti işe alındım fakat mulakat esnasında hic konusu gecmediği icin boşandığımı belirtmedim, mulakatı yapan kadın bana hayatımda şuan biri olup olmadığını ve ileride evlenirsem bu şehirde kalıp kalmayacağımı sordu bende buna uygun cevap verdim fakat bir yıllık bir evlilik gecirip boşandıgımı soylemedim. Şuan evrak toplama asamasındayım kadın boşandıgımı nufus kayıt orneğinden gorecek. Ama gercekten bunun işime bi etki edeceğini duşunmedigimden o an belirtmek aklıma gelmedi sonucta ozel hayatın gizliliği diye bir şey var şuan biraz stres yaptım bu konuyla ilgili. Sizin bu konuya bakışınızı oğrenmek isterim
Guncelleme : arkadaşlar evrakları teslim ettim dun bi sıkıntı yoktu el sıkıştık cıktık. Kadın bugun beni goruntulu aradı whatsapp uzerinden ve bana nicin boşandıgımı eski işimden neden ayrıldığımı bunların aklını karıştırdığını ve referans istediğini soyledi referansla goruşmek istiyormuş. Bende bunun ustune calışmak istemediğimi soyledim kadın ozurler diledi yanlış anladığımı soyledi bu kadar cabuk vazgecmememi soyledi. Sabah aileme soyledim ilk cok sinirlendiler sonradan kadın ozur dileyince ben reddedince iş beğenmeyen kişi oldum benim ustume geliyorlar haksız mıyım ya bu nasıl bir muameledir ?