Sabahtan beri konu acayım mı acmayım mı diye ikilemde kaldım. Bu saate kadar goğsume manda oturmuş gibi evin icinde pinekledim. Eşimle iyi olduğumuz zaman cok iyiyiz. Cok şukur buyuk bir sorunumuz yok ama incir cekirdeğini doldurmayacak bir şeylerden bir tartışma cıkıyor, (genelde benim yuzumden) eşim de biraz kaba tepki veriyor (eşim de asabi biraz bu aralar sinirleri bozuk), ben alttan alıyorum, uzamasın etmesin diye, eşimse sakız gibi uzattıkca uzatıyor. Sonra barışıyoruz ediyoruz falan ama benim tumden enerjim duşuyor. Acaba depresyonda mıyım diye duşunuyorum? Hicbir şey yapasım gelmiyor. Bir suru işim var yapılacak, ilgilenmek istediğim şeyler var, hepsi kalıyor. Tum gun ya bilgisayarda takılmak ya da kedime sarılıp uyumak dışında hicbir şey yapmıyorum. Saat ilerledikce daha da dibe cokuyorum, yarın yaparım diyorum bazı şeyleri ama ertesi gun uyanıyorum yine aynı moddayım. Cıkamıyorum bir turlu, her tartışmamızda boyle oluyor. Eşim evde değilken bir şeyler yapayım diyorum, olmuyor. Eşim evdeyse, bana pek karışmaz, zaten barışmışız, sorun yok ama benim de enerjim bitik, yine hicbir şey yapasım gelmiyor. Ya bu moddan nasıl cıkacağım olmaz ki boyle?