Merhaba, cok buyuk bir dert değil benimkisi ancak cok kararsız kaldığım bir donemdeyim bana karar verme aşamasında yardımcı olursanız cok sevinirim.
8 seneye yakındır bir kamu kurumunda calışıyorum. Bu zamana kadar işimi cok zor oğrendim işi gostermek istemeyen, kıskanc memura rağmen işi oğrendim
cok calıştım ama mutlu calıştım. Birlikte aynı işi yaptığım arkadaşımlada gayet iyi anlaşıyordum
2 sene once bolume 3 kişi başladı, ilk zamanlar iyi olsaşarda şu an bolumde cok buyuk bir sıkıntı var. Babasının işyeri gibi calışıyorlar, Kamu yeri mantığıyla yatakta maaşımı alıyoruz diye duşunerek devamlı bizim calışmamızı istiyorlar, surekli gğluşuyorlar, laf sokuyorlar vs bir cok sıkıntı yaşadık
Defalarca mudure anlatmama rağmen bir sonuca varamadık. Bizi anlıyormuş ve haklı goruyormuş gibi yapıp onlara hic sesini cıkarmadı, cıkarmadıkcada daha kotu oldu
Bu bolumden gitmek istiyorum mudurum kendimi verimli hissedemiyorum dedim gondermedi beni orda mutsuz bir şekilde aylarca oturttu
Artık eşime cocuğuma ozel hayatıma yansıtmaya başladı ve yuzum hic gulmuyor
En son sinirlerime hakim olamayıp bolumde tartışma yaşadım ve mudur beni başka bolume gonderdi ancak gecici olarak
Benim kararsız kaldığım konuda ne yapacağım
Diğer bolumde 8 yıllık olduğum icin daha rahatım tabi,işler cok olsada istediğim zaman mola verip cay kahve molası telefon goruşmesi yapıyorum, izin konusunda asla sıkıntım yok ancak bolumde 9 kişiden sadeve 2siyle anlaşıyorum. En yakın arkadaşım gidicek ve belki ile donmeyebilir
Ordaki sorunum sabahtan akşama kadar herşeye gereksiz yere kahkaha atarak gulen, en ufak bir iş verildiğinde icerde sinir kupune donen, kucuk dağları ben yarattım havasıyla gezen insanlar
Bu geldiğim bolum ise cok sessiz bir ortam tam aradığım gibi huzurlu. Şef cok iyi, başka bir memur var oda kendi halinde.Bir Bayan var benimle aynı konumda o biraz soğuk ve işi vermek istemeyebilir diye duşunuyorum buranın demirbaşı.bayan şuan bayramdan sonra gelicek, işi gostermezlerse, sabahtan akşama kadar işe yaramaz gibi oturmayı sevmiyorum.Ayrıca yeni bolumdeki maaşım 600 TL kadar duşucek
Mudur beni gecici olarak verdi ancak ben istersem bu bolumde kalıcam. Bayramdan sonra belli olucak ancak ben cok kararsızım
Kac gundur duşunuyorum, istihare namazı kıldım cok kararsızım
Benim yerimde olsanız ne yapardınız?