Size ozgun kanalimin kazancini paylasiyorum. Niyetim yine ozgune gecmeniz ve uzun vaadili kazanmaniza saglamak.
TBM'ler forumu takip ettigim kadariyla benimkisi gayet iyi... YouTube turkiyeye yasaklandiktan sonra inanilmaz bir artis yasadim buyuk ihtimalle tbm'in artisi bundan kaynaklaniyor olsa gerek.
Videolarimi genelde Amerika, Avusturalya, Ingiltere, Denimarka, Turkiye ve Israil cok izliyor...
Arastirmama gore'de bu ulkeler en cok TBM orani yuksek olan ulkelermis Turkiye haric.
YouTube Turkiyede yasak oldugundan beri hep yabanci videolar hazirladim... Turkiyeden izlemeler cok azaldi TBM cok yukseldi...
Tek sorunum Abone sayisi ve gunluk izlemeler... ozgun oldugu icin haliyle izlemeler basta cok az ama bu abone sayim arttiginda hep yukselecek insaAllah.
Bu Konu hakkinda detayli kitap yazacak kadar bilgim var ama maalesef turkcem cok kotu Avusturyadan katiliyorum burda Bilgisayar yuksek lisans okuyorum ve bu konu hakkinda baya bilgim var ...
Ne kadar cok size yardim etmeye calissamda icimizden biri hep maalesef kotu niyetli birileri cikiyor...
Bu Forumda ilk Videolarimi paylastigimda size ornek olmak istemistim... Lakin birileri sozde kurnazlik yapip videolarimi calmayi yetmiyormus gibi ayni zamanda bana telif gonderip beni YouTube'dan kaldirmak istediler. Bu durum Ruhi Ceten arkadasimizin basina gelmisti biliyorsunuzdur.
Ama ben olmedigim surece hep online'im hastada olsam... Basta acemiydim videolarimi calan kisileri uyariyordum ama bu forumda acimasiz olmayi ogrendim basiyorum telifi... bana telif atanlar ise sahte telif atmaktan kendi kanallari kapaniyor...
Demek istedigim ozgun iseniz ve kurallari uyuyorsaniz hic kimse size zarar veremez!
Bu size ozgun calisma motivem olsun...
Daha fazla bilgi almak istiyorsaniz skype: sercank91
Bu Konular ilginizi ceke bilir (Benim acmis oldugum konular):
Ozgun Videolar hazirliyorum bu fiyat kacmaz!! Almasanda bi goz at

allaha.html" target="_blank">Tum Videolarimi sizinle paylasiyorum niyetim sizlere ornek olmaktir!
Resim: (resim silinmistir) @buhar41 arkadasa tesekkur ederim dalginligima gelmis... Kazanci gostermek YouTube Kurallarina gore yasaktir!! Resimi gormeyenler icin kazancim yani gayet iyi...
Bir Tesekkuru cok gormessiniz artik

Saygilar
NOT: Bana destek vermek istiyorsaniz kanalima sadece abone olmaniz yeterli: Kanal link Buraya Tiklayin