Uzunca bir suredir bir şey fark ediyorum.
Sizinle de konuşmak danışmak fikrinizi almak istedim.

Ben tek tatile gitmeyi cok severim. Bir arkadaşım kucumser bir tavırla “ yalnız tatile mi gidilir yeaa cok sıkıcı olur” demişti o an cevap veremedim sustum. Tam bir sene sonra aynı zamanlar sevgili ile ayrıldığı ve gidecek kimse bulamadığı icin o arkadaş tek basına uzunca bir tatile gitti. “Hatırladın mı? Boyle boyle demiştin gecen sene” dediğimde hatırladı ve acıyla tebessum etti

Yine başka bir zaman bir arkadaşa işte ilgili guvendim “ben yaparım hallederim sen cık iznine “ dedi ve ben ona guvendiğim icin gunlerce iş yerinde cok sıkıntılı anlar yaşadım amirimle maddi kaybım oldu bahanesi ise “ unuttum” oldu. (Hatırlatmıştım surekli )

Yine bir sene sonra aynı apaynı meseleden benim yaşadığımın kat kat kat fazlası bir sıkıntı yaşadı maddi zararı cok daha fazla oldu.

Ki asla beddua filan etmedim sadece cok uzuldum cok ağladım.

Sevgilin yok mu? Kimseyle neden mesajlaşmıyorsun diye iyi niyetli olmayan bir tavırla soran bir arkadaş kısa bir sure sonra eline hic telefon almadığı bir zaman ( burda ben de biraz pislik yaptım) noldu ya hic telefonda konuşmuyorsun artık dedim ayrılmışlar. Bana onu soylediği icim ayrılmadı biliyorum ama ben denk geldim bi şekilde.

Gencecik yaşında boşanıp aile evine donen anneme cevresinde zorbalık yapan herkesin basına gelmesi seneler sonra yanına gelip ne zor gunler gecirmişsin hakkını helal et demesi gibi

İlahi adalet yada başka bir değişme karma sizce var mıdır bunlar rastlandı mı ?

Eğer oyleyse cok cok dikkatli olmamız gerek cumle kurarken niyetimizde hareketimizde bu konuda bilincli olmak duşunce yapımı değiştirmek icin bir şeyler yapmak istiyorum ama bilemiyorum belki bilgili olanlar vardır aranızda