Kızlar selam ocaktan beri bir şirkette calışıyorum . Yonetici ile sıkıntılar olmuştu baya. Cıkmak istemiştim işten ama yoneticim benimle konuşunca kaldım . Şimdi onlar beni cıkarıyorlar yani ilanı gordum soylenen pek bir şey yok bana .. bu da ayrı rahatsız etti ben onları mağdur etmemiştim yerime eleman bulana kdr onlar bana soylemiyorlar bile neyse soylerim zamanı gelince neyse ; aslında soylemek istediğim şu burada ki iş arkadaşlarım iyi severim hepsini yardımseverler konuşkan sıcak vs yanımda calıştığım abla da oyle . Ama gelin gorun ki surekli benden once ki kızdan bahsediyolar her konuşmada konu hep ona geliyor bi şekilde oyle iyi boyle iyi cok ozledim şuan ne yapıyor işi iyi eşi iyi bende oyle dinliyorum sadece. Konu muhabbetten nasıl kıza geliyor anlamıyorum bazen . Sormadım kıskanclık anlaşılır diye rahatsızım oluyorum aslında evet kıskanclık olarak değilde ne anlatılmaya calışılıyor anlamıyorum. Yada nasıl soylenir bilmiyorum surekli o kızın adı onunla şunu yapardık bunu yapardık bende surekli aaa ne guzel fln bizde yapalım diyorum inş diyorlar fln yani pek anlamıyorum aslında amac ne ? Pek bi dert değil sadece anlam veremediğim icin merak ediyorum..