Merhabalar. Şuan ic huzuru olarak kotu hissettiğim icin sizinle de paylaşmak istedim.Dun arkadaşımla kahveden sonra sen hic fal baktırmıyorsun merak etmiyor musun demesi uzerine , hep baktırdığı bir kac falcı olan bir kadına telefon yoluyla benim icin ulaştı.Kadın arakadasımdan doğum tarihi, isim ve fotoğrafımı istedi ve arkadaşım arayıp bizi goruşturdu. Hayatımdaki nerdeyse coğu şeyi bildi. Aklımdan yakın zamanda gecenleri , bulunduğum durumu , ailemin durumunu , hastalık isimlerine kadar bir cok şeyi bana soyledi.Bunlar beni şaşırtsa da belli etmedim ama bir şey soylediki bu beni cok urkuttu. Bana buyu yapıldığını yaşadığım şeylerin bu yuzden olduğunu, sahiplik kavramı vs bircok şeye değindi. Cevremdekiler bir cok şeyde benim hislerimi dikkate alır ve sorarlar bunu bile soyleyip , sen herkese doğruları hissettirip soyluyorsun ama senin icindeki vesveseler seni kotu bir duruma getirmiş dedi. Her neyse bu kişi su cumleyi soyleyınce , buyu yapılıp bir su kuyusuna atılmış ve bu kuyu kapalı kilitli kalmış ve bu ev gecekondu gibi mustakil bir ev dedi , başta onemsemedim ama ailemin evi tıpkı bu şekildeydi. ta ki evin dışındaki kapının şeklini ve herkeste gorulmeyen o değişik olan rengini soyleyene kadar inanmadım ama suan dediği gibi eskiden bir mazgallı kuyu benzeri bir yer hatırlıyorum bahcemizde . kafam cok karıstı anlayacagınız . bir hocaya gidip bozulması icin korunmak icin bir şeyler yapmalısınız dedi . baktıgı andan itibaren akşam surekli urkek bir şekilde korktum . bana salak mısın diyin , hangi cağda yaşıyoruz diyin . benim kafam cok karıştı olabilir i boylee şey ?