Merhaba herkese
Oncelikle lutfen onyargılı olmayın uzun uzadıya her şeyi yazıp sizi sıkmak istemiyorum
Kısacası şu,benim ailem oz annembabam kardeşlerim cok menfaatci insanlar..
İşi size duşunce arar sorar işi bitince 1 ay ben aramayayım aramazlar
14 yıllık evliyim evime benim icin hic gelmediler hep bi yolları duştu duğun cenaze bana da uğrayıp gittiler(beklentim yok ama 14 yılda bir kerecik de benim icin gelselerdi dediğim oluyor)
Kardeşlerim annem surekli para mevzusu icin beni arar (kendileri bir suru mala mulke sahip)
Yine de kırmam Elimden geldiğini yaparım yapmadığım bi kerede sover sayar kuserler (erkek kardeşim 1 yıldır benle konuşmaz bayram mesajı bile atmaz)
Neyse şimdi herkes annemin evinde toplanmış 1haftadır, bi ben yokum (9 kardeşiz)
Neden işiniz duşunce aranan ben oluyorum da neden beni de o ortama cağırmadınız demek isterdim ama haklıyken haksız duruma duşerim,sitemli bi mesaj attım gulucuklu falan
“Aaa hic aklımıza gelmedin” dediler
Reva mı ?
Uzun bi sure annem faturasını odeyemedi (babamla kotu olmuştu) beni aradı maaşıma bağladım otomatik odeniyor,her ay binlerce dakikası var bir kerecik beni aramaz
Ee hani eskiden dakikam yok diyordun aramıyordun şimdi neden aramıyorsun demek istiyorum da diyeceği eminim ki şu olacak “hayırdır minnet mi ediyorsun faturamı odediğin icin”falan filan..
Boşuna mı takıyorum?
Yıllardır boyleler,ben yokmuşum gibi keyif catıyorlar ama işleri duşunce ilk aranan benim ancak ben buna alışamadım her defasında da gunlerce ağlayıp zırlıyorum