kızlar iyi geceler diliyorum, hayırlı bayramlar şimdiden. benim yakın bir arkadaşım var, kendisi 28 yaşında. şimdiye kadar goruştuğu kişilerle hic anlaşamamıştı maalesef anlaştığı kişilerle de bitmek bilmeyen sorunlar yuzunden hicbir ilişkisi yurumedi. cocukluğunda yaşadığı travmalar dolayısıyla da evlilikten cok korkuyordu, bir turlu onu evliliğe ısındıracak biri cıkmamıştı karşısına.. bu arkadaşımın(ismi stella olsun) şu anda sevgilisi var. 28 aralıktan beri goruşuyorlar, adamın sadece 1 kez sevgilisi olmuş o da 5-6 ay once bitmiş oyle anlattı, gayet guzel gidiyor şu an her şey hatta stella gecenlerde evlenmek istediğini bile soyledi bana. cok sevindik yaz sonunda istemeye gelebileceklerini falan soyledi. buraya kadar her şey guzel..
3 gun once arkadaşlarımla oturuyorduk, oyle laf arasında stella da evlenmeye karar verdi dedim kiminle falan dediler, soyledim ve arkadaşım stellanın sevgilisini tanıdığını soyledi. nereden dedim bir arkadaşımın eski sevgilisi bu cocuk dedi. stella ile ne zamandır goruşuyorlar falan derken bu kişinin o eski sevgilisiyle 12 ocakta ayrıldığını oğrendim