Merhabalar, bilmem benim gibi bi hayatı olan var mıdır? Tavsiyelerinize cok ihtiyacım var. 10 senedir evliyim ve 4 senedir Eşim calışmıyor ben calışıyorum, surekli evde, ben işe giderken yatıyor, saatler sonra ben donduğumde tekrar yatakta buluyorum. Arada kalkıp yiyor iciyor tekrar yatıyor, Ne temizliğe ne alışverişe hicbir katkısı yoktu, işsiz evde dururken de gicbir şeye elsurmemeye devam surekli evde olması yuzunden ev daha cok kirlenip dağılıyor ve ben tum haftasonu evi duzene sokmak icin uğraşıyorum, yine de olmuyor. Her akşam işten gelince yemeği pişirme sofra derdine duşuyorum, gercekten cok yoruldum. Hicbir şekilde elini bir şeye surmuyor, ben evi temizlerken de yatıyor, buraya neden camaşır astın, sehpalar neden ortada diye de cok fazla soyleniyor. Cinsellik desen senede bir kere, hatta iki senede bir. Ağzından hic duzgun bir şey duymadım, ya eleştiriyor ya da kzıyor. Diğer evliler eşleriyle tatile gezmeye icmeye filan gidiyor, beni eşim hic goturmez hatta goturmek istemez, gitsek orda benimle ilgilenmez. Hep tek başımaymışım gibi, hastalanınca bile hastaneye tek gidiyorum en acil durumlarda bile, Bazen cok iclenip uzun uzun ağladığım oluyor, kendimi cok yalnız ve caresiz