Herkese selam
Buraya bu konu hakkında defalarca kez yazmışımdır, artık yazmaya utanıyorum ama en azından reelde arkadaşlarımla konuşmaktan daha iyi geliyor bana burası coğu zaman. O yuzden affınıza sığınıyorum artık.
Benim hayatımda yıllardır kopamadığım ama ilişkimizin de bir turlu rayına oturamadığı birisi var. Aramızdaki şey bazen ilişki gibi, bazen kopuyoruz, bazen her şey cok iyi. Asla bir dengede olmuyor. Bu arada yıllardır hayatımıza birisi de girmedi. Ne benim ne onun. Biz tanıştık 2-3 ay bir sevgililik donemimiz oldu sonra hem kendi sorunlarımız, hem de başka sebeplerden ayrıldık aramıza ulkeler girdi. Yeminler ettik bir daha konuşmayacağız goruşmeyeceğiz diye ama ne o ben durabildik. Ne beraber yapabiliyoruz ne ayrı.
Ben bundan yaklaşık 5-6 ay once yurt dışına taşındım. Ve aramızdaki mesafenin de azalmasıyla ilişkimiz daha iyi bir hale geldi. Yanıma gelmeyi teklif etti ben de kabul ettim. Cok guzel bir tatil ayarladı, bir suru de masraf yaptı. Cok da guzel eğleniyorduk ama ben her konuşmamızda gecmişi acıp, gecmişteki tartışmaları konuşmaya başladım o an bilmiyorum neden oyle yaptım ama daha cok, eğer her şeyi konuşursak cozer kapatırız bir daha acılmaz, aramızda problem kalmaz diye duşundum ama cok ustune gittim. O daha cok gecmiş gecmişte kaldı bırak o meseleleri şimdi, anı yaşayalım kafasındaydı bu sefer de ben neden kacıyorsun neden cozmek istemiyorsun, yoksa buraya gelme amacın sadece eğlenmek mi diye sacma sapan bir suru konuşma yaptım valla coğundan da utanıyorum artık. Yani belli bir noktadan sonra tatilden zevk alamaz oldum kendime de ona da eziyet ettim.
Galiba beklentilerimiz uyuşmadı bilmiyorum, ben o buraya gelirken daha fazla anlam yukleyip ciddi bir konuşma yapmasını falan beklemiştim o ise, ilk başbaşa tatilimizin keyfini cıkarmak istemiş oyle soyluyor. Biz hic yalnız kalamadık, beraber herkesten uzak zaman geciremedik bu birbirimizi daha da yakından tanımak icin onemliydi dedi. Ama bana gezip tozmak, sıradan konular konuşmak yetmedi. O yuzden surekli surekli sorular sordum. Kafanda ne var, buraya niye geldin, ne planlıyorsun vs. Bir de ben her şeyi olduğundan daha fazla takan bir insanım.
Neyse benim bu davranışlarım yuzunden boğulduğunu sorularımın da artık canını sıktığını, sorudan da soru urettiğimi soyledi. Tatil biterken de bir guzel kavga ettik(kavgayı da bir nevi ben cıkarmış oldum) ve soğuk ayrıldık. Yaklaşık 2 aydır da bi kus bi barışığız. Surekli kavga ediyoruz onceki meseleler acılıyor, bu durumdan da sıkıldım.
Onceleri artık sevmiyorum, kafamda bitirdim her şeyi derken, sanki buraya gelip gittikten sonra daha da bağlanmış hissediyorum ona. Ustelik bir de gereksiz yere ustune gittiğim icin kendimi sucluyorum.
Ama gecen gun yine tartışırken dayanamadım patladım, aramızın bozulmasının sebebi benmişim gibi gorunuyor ama sen beni davranışlarınla beni manipule ediyorsun gibi hissediyorum dedim tabi buna daha da ofkelendi ben seni nasıl manipule ediyorum vs diye.
Kafam o kadar karışık ki, bazen durup kendime hak veriyorum buraya geldiğinde artık ciddi bir şeyler soylemeliydi diye, diğer taraftan da kendime kızıyorum acelen neydi niye anı yaşayıp hayatın keyfini cıkaramıyorsun da hem kendini hem karşındakini bunaltıyorsun diye.
Bilmiyorum bu noktadan sonra ne yapmalıyım gercekten bunalmış gorunuyor ustune gitmeyip kendimi ceksem mi, yoksa hicbir şey olmamış gibi mi davransam..