Arkadaşlarım vesilesiyle biriyle tanıştım. Bu kişi aynı babamın iş arkadaşının oğlu imiş, bunu sonradan oğrendik, arkadaşlarımın bana kendisinin ismini soylediği gunun akşamı babası da babamı arayıp bir cayınızı icmeye gelmek istiyoruz demiş. Şu an sadece mesajlaşıyoruz. Yuz yuze goruşme icin bayram sonrasını planladık. Bir hafta oldu tanışalı, cok verimli konuşmalarımız olmadı neyden hoşlanıp hoşlanmadığımız hakkında yuzeysel bahsettik. Sabaha doğru bir mesajlaşma gecti aramızda, ben kendisine mesajlaşmak icin musait olduğunda bana bilgi vermesini, bazı sorularım ve ifade etmek istediğim bazı şeyler olduğunu, birbirimize dair temel bazı konularda fikir edinip ona gore yuz yuze goruşme kararı alırız şeklinde mesaj attım. Kendisi tabii haber veririm şeklinde cevap attı. Gun icerisinde birkac kez mesajlaşma uygulamasına giriş yaptığını goruyorum son gorulmeden ancak bana henuz musait olduğuna dair bir mesaj atmadı. Acaba musait mi değil yoksa goruşmek mi istemiyor nasıl anlayabilirim? Goruşmeyi ilk başlatan kendisiydi sonrasında iki kez kendisi başlattıysa, iki kez de ben başlatmışımdır. Benim icin olmazsa olmaz bir şey değil evlilik. Herhangi bir hoşlantı durumum da yok henuz. Sadece temel birkac konuda goruş edinip oyle goruşme kararı almak istiyorum. Karşı taraf iletişim kurmak istemiyor mu acaba diye duşunmeye başladım, goruş onerilerinize ihtiyacım var nasıl hareket etmeliyim?