2 ay once erkek arkadaşım benden ayrılmıştı. Hatta Tam 1.5 aydır yazmıyor ne yapmalıyım?
Şoyle başlık acmıştım. Bugun aradı cok pişman oldum, ilk başta kendimi haklı goruyordum ama zaman gectikce senin haklı olduğunu anladım, aramadım bu kadar zaman cunku kafam karışıktı, arasam yine tartışırız diye duşunuyordum kendimi cok sıkışmış hissesidiyordum ayrıldığımızda dedi. Ben kendimi olctum tarttım seni hala seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, sana beni affet diyemem ama bunun icin cabalayacağım dedi. Giriş cıkışlar acılsın izin verirsen yanına gelmek istiyorum, lutfen hayır deme istemiyorsan bile beni bi kez yuz yuze dinle lutfen dedi. Zamana bırakalım dedim. Bu telefonu cok uzun zamandır bekliyordum arayınca cok mutlu olurum diyordum. Ama oyle hissetmedim. 2 ay boyunca o kadar ağladım o kadar ruh haline girip cıktım ki. Bir saat once siliyorum onu derken bir saat sonra aramıyor diye uzulurken buldum kendimi. Ne yapmam lazım şimdi. Onun ciddi olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Bilemem ki beni tekrar bırakmayacağını guvenim kırılmış. Ama hala seviyorum bunu biliyorum. Ama eskisi gibi olabilir miyiz ki?