Merhaba arkadaşlar Ytpara bircok konu actım ama 3 5 kişi haric kimse ne baktı ne yardım etti benim anlamadım bu siteye uyesiniz ve bircok konuda deneyimli bilgisi ve ustalığı olan kişiler var ama ağızlarından laf almak mumkun değil bırak lafı konuya bile acıp bakmıyor şimdi sunu diyeceğim youtube kanalım var 13.k aboneli 1 sene hediye edilen bir kanal bana boş olarak abone %95 olu gibi neden mi izlenim gelmiyor videolarıma ben de hep burda bir yardım istiyorum ama yardım eden kimse yok neden mi cunku ben kazandım ben kazanıyorum başka kimse kazanmasın die yardım eden olmayınca reklam verelim dedik ondan da ban yedik sebep (Hesabınız askıya alındı Hesabınız Sistemleri Atlatma politikasını ihlal etti)
Die bir şey ben esim ile evimizde beslediniz 2 kedi ayrıca sokak da besledimiz hayvanlar var devamlı şimdi bir iyilik yapın da bana yardım edin biryeriniz eksilmez gercekten bende istiyorum bir videom patlasın izlensin 200 300 izlenme ile bu olaydan soğuyorum lutfen ama lutfen bir el atın bana verceginiz değerli bilgiler benim icin cok guzel olur cunku iyi yerlere gelirim gercekten zor değildir beni bi abiniz bi kardesiniz bir dostunuz gorun benim ve eşimin niyeti youtube koseyi donelim değil gelirimize gelir katıp 3 değil 30 sokak hayvanı besliyelim amac bu zaten maaşım askeri ucret video anlarsınız bir kamera bir ısık vs şeylerim bile yok diyecegim bu kadar gerisi sizin merhametinize kalmış

Youtube kanalım
https://www.youtube.com/channel/UCKw..._CF1yo9B8jUorw