Eşim PC oyun bağımlısı. Sevgiliyken yanında değilim diye oynuyordur dedim cok durmadım ustunde nişanlıyken evlenince oynamam demişti şimdi yapacak bişey yok diye oynuyorum demişti evlendik bir kac gun sonra başladı bir daha da bırakmadı. Bazen tartıştım isyan ettim her defasında dikkat edecem diyip yine aynı şekilde devam etti. İlk bir bucuk sene bende oda calışıyorduk uğraşmaya laf anlatmaya halim kalmıyordu nobetten cıkar oturur PC başına gozleri kan canağına donerdi. Şu an 5 aylık hamileyim işe gitmeyi bıraktım hamileliğimden beri evdeyim surekli. eşim nobete gidip geliyor saat kac olursa olsun gelince daha elini yuzunu yıkamadan bilgisayar başına oturuyor şu son zamanlarda sofraya bile getiriyor bilgisayarı ağzımı actım mı işe gidiyorum dışarı cıktığım ickim kumarım kahvehane gibi alışkınlıklarım yok bir tek oyun can sıkıntımı alıyor diyor. Arada dışarı cıkıyor arkadaşlarıyla o daha cok mutlu ediyor beni ama gelince yine devam oyuna. Dozunda oynasa bişey demicem bazen bir soruyu 5 defa tekrarladığım oluyor o kadar ilgisiz bana karşı. Tek başıma yatmaya gidiyorum o ne zaman geliyor bilmiyorum. Gecen gun bebeğim tekme attı gel hisset dedim hissetti ama tepki sıfır yine gitti bilgisayar başına başka bir sıkıntımız yok sadece oyun sıkıntımız var ama bazen duşununce hicte kucumsenmeyecek bir sıkıntı diyorum. Kendimi cok yalnız hissediyorum konuşacak kimse yok evde bebeğimin her heyecanını tek başıma yaşıyorum ne yapacam bende bilmiyorum nasıl vazgecirecem onu hic bilmiyorum. Gece gece bunu taktım kafaya tutamadım kendimi ağladım bebeğim doğunca da boyle olur diye oyle korkuyorum ki