Arkadaşlar herkese merhaba biraz uzun olacak ama hakkınızı helal edin . Bir konu hakkında fikir almak istiyorum sizlerden yani aslında nasıl davranacağımı bilmiyorum bana fikir verirseniz sevinirim . Ben 1 sene once evlendim gayet mutlu bir evliliğim var . Eşimle ve ailesiyle cok iyi anlaşıyorduk keza eşim benim ailemle de oyle . Gelelim konuya ben kayınvalide mi cok severdim onunda beni sevdiğini duşunurdum . Gayet iyiydik sık sık goruşuyorduk hamile olduğum icin bazen mide bulantılarım oluyordu yemek yapamıyordum o da ben yorulmıyım diye hergun bizi cağırıyordu sağolsun iftara. Yani normal zaman da da gayet guzel giden bir ilişkimiz vardı hergun arar sorar o aramazsa ben arardım falan filan. Neyse gelelim konuya benim kendi ailem 1 saat uzak mesafede oturuyor kayınvalidemleri iftara cağırdı annemler kayınvalidem de zahmet etmesin falan filan oyle boyle planı iptal etti kendince . Ben bunu kayınvalide mi arayınca oğreniyorum laf arasında annemlerde iftara cağırıyorlar hepimizi diyorum boşver uğrasmasın gbisinden konustu bana bide diyor ki sen soyler misin annene gitmeyelim diyor bende soylerim dedim ve soyledim bahane uydurdum şu işten gec cıkıyor falan dedim salladım kırıldım ama icime attım kimseye birşey yansıtmadım eşime de yansıtmadım . Neyse 4 5 gun gecti gorumcemin kayınvalidesi iftara cağırıyor hepimizi

eşim soyledi bu durumu bana . Kayınvalidem yine gitmeyelim falan demiş kendince ama oyle yada boyle ikna olmuşlar gitmeye karar vermişler . Neyse gorumcem eşimi aramış hani sizi de iftara davet ediyorlar diye demiş yok biz gelmeyiz x in ailesine gitmedik buraya gitmek de ayıp olur gibisinden kendince gorumcemle kaynanama beni savunmuş . Ama bana kimse bişey demiyor boyle boyle iftar var diye . Neyse banada eşim durumu anlatınca ben gitmek istemiyorum dedim alındım acıkcası ama yine uzatmadım kimseye bişey demedim . Kayınvalidemler iftara gitti zatem bize bişey demediler ben yine Allah yukarda ne kin ne baska bişey hic kotu duşunmedim kendi icimde hallettim mevzuyu ve kapadım . Sen ondan sonra hergun arayan kadın buz kesildi ne iftara cağırmalar ne yuzume bakmalar doğru duzgun ne aramak zaten hic yok . Kanamam oldu hamileyim korktuk eşimle hastaneye gittik bi gece yarısı o gun bi uğradı eve 2 dk gecmiş olsun dedi gitti . Ertesi gun ne arama ne sorma nasılsın iyimisin hic yok . Benim sevdiğim bir insandı ve uzuldum acıkcası nedensiz yere tavır alınmasına nasıl davranacağını bilmiyorum 1 2 kere eşime dedim annen cok tuhaf davranıyor soğuk dedim yani yok oyle şey diyor oyle duşunme uzulurum diyor . Ama bariz belli hamile halimle uzulmek istemiyorum ama elimde değil sevdiğim bir insandı yani yanlış bişey de yapmadım normalde de herşeyi kafaya takan bir insanım inanın kendi ailemden ayırmadım hala bi kinim nefretim yok ama boyle olması beni uzdu acıkcası nasıl davranmalıyım ne demeliyim hic bilmiyorum bana bi akıl verirseniz cok sevinirim cok uzun oldu kusura bakmayın..