Merhaba kızlar,

Kayınvalidemdeydik Haftasonundan beri. Eşimde pazartesi işe başlayacakmış izni var. Ben yarın calışacağım. Neyse eşim bana dedi ki sen arabayı al git eve haftasonu gelirsin, bende cocukla burda annemlerde bahcede vakit geciririm dedi. Evde 1 1 bucuk saat uzakta. Ben olur dedim ama kızımı ikna edemedi. Bende dedim kızım kalın babanla ben haftasonu gelicem dedim. Ama kızım bi olur dedi bi olmaz ben sensiz duramam dedi. Kendi evimizde olsak durur bensiz ama başka yerde beni arıyor. Neyse kv ve eşim ikna etmeye calıştılar kızım ikna olmadı. Ağladı falan. Kv bana şey dedi sende hic bişey demiyorsun kalsın diye dedi. Bende napayım soyledim ama fayda etmiyor dedim. Neyse donuşte eve geliyoruz eşim diyor ki ne guzel biz kalacaktık kızımla . Sende kalması icin bişey demedin dedi. Bende dedim bi kac kere dinlemedi ki dedim kucuk daha benden ayrılmak istemiyor olabilir dedim. Ama sinir oldum benim tum bayramım orda gecti nerdeyse ona rağmen beyefendiye yetmedi. Bende dedim madem sen yarın sabah git. Pazar donersin dedim. Senle konuşulmuyor da her şeyi terse ceviriyorsun diyor.

Objektif olarak yorumlar mısınız ? Eşim artık evlendi ama sanki evlenmemiş gibi davranıyor. Ne yapayım da beni cebinde hissetmesin?