arkadaşlar ben ve benim gibi bir cok yeni başlayan arkadasın aklında olan soruları sormak istiyorum bildiklerinize cevap verip bizide bilgilendirirseniz teşekkur ederim.

1-Telif yiyince TBM duşermi?

2-2 telifli bir kanalım var ama ordaki bir video patladı ve gunluk minumum 10$ bırakıyor silmek istemiyorum bu videoyu diğer kanallarıma taşıma imkanım varmı?(Bu soru benim icin cok onemli o kanalı kapatmak istiyorum ama sırf bu video var diye kapatmak istemiyorum)

3-youtube hesabıma girdigimde 2 adet gmail li hesap var 7 adet g mailsiz bunların hangisi hangi kanala baglı bilmiyorum bunu nasıl ogrenenbilirim?

4- gmail olan kanalımda 1 telif var bu kanalı silmek istiyorum ama ana kanal oldugu icin tırsmıyor degilim. bu gmaili baska telifsiz kanala gecirebilirmiyim?

5-mesela amator muzik koydum kanala ama suruekli eşlesenn 3.taraf veriyor ama sarkınınn orginali degil burda sarkıyı kendim yorumladım desem de 3 taraf hala duruyor bunlar sıkınntı yaratırmı?Gerci o videolarda reklamda cıkmıyor ma bi umut bekliyorum işte belki cıkar diye.