2020 kasımda tuttum evi.iki yıllık sozleşmem vardı.gecen sene bir komşuyla tartışmam oldu sokakta.sonra alt kiracı ile de tartıştım.oglum icin gurultu yapıyor dediği icin.
Neyse evi 900 e tuttum.aralikta 1000 oldu.dun ev sahibi aradı.acar acmaz eve d.gaz dosetecm kira 3000 olacak dedi.verdigin kira yetmiyor iyileştirme yapmamız gerek dedi.donem ortasında neyin nesi dedim.diger kiracıları aramamış sadece beni.o an anladım ki cıkartmak icin yapıyor.burda ev az ve pahalı.bir de cevreden sikayet gelince cıkartmak istiyor.bir onceki kiracı zaten kapıları kırıp gitmişti.sorunlu olduklarını anlamalıydım ev sahibinin.
Neyse bu gece uyumadım.isr konsantre olamadım.belirsizlik canımı sıktı.neyse ev sahibini dun ve bugun 4 kez aradım.uzlasmaya calıştım.adam 2000 dedi tamam olsun diyorum ama aralıkta olsun.o işi yokuşa suruyor şimdi 2000 lira istiyorum.distiyorum.dun 1500 istiyordu.
Neyse 900 e 1000 e oturdun.bedavaya oturdun.ev benim.ev senin mi oldu diyor.onceden soyledim işte.
Herşey bir insanın iki dudağının arasında mi.burada ev sahipleri genelde boyle yapıyor.hele bu aralar ortalık kotu.simdi otur diceksiniz.ama kotulukle oturulmaz ki.
Aşırı mi tepki veriyorum bilmiyorum ama deli gibi ağladım.olay netleşince rahatladım.ne istediklerini neden istediklerini anlayamamıştım.sonra ağladığın icin telefonda kendime salak dedim.
Neyse bayramda oğlumla istanbula gidecem.biraz iyi hissettirir belki bu