Kızlar merhaba
Ben bazı konularda biraz eksik kalıyorum ozellikle bana yapılan durumlarda . İş hayatında , ozel hayatında fln . İş konumda da eşim yardımcı oldu oyle olmaz git konuş demese gidip konuşmam mesela. Ozel hayatımda da genelde gorumce ile ilgili oluyor bu durum bir şeyler ya yok sayar ya laf sokar . En cok eşime kızarım . Bayramda birlikteyiz oturuyoruz hep beraber birden gorumcem abisine ben buraya bayramlaşmaya gidicem Ahmet gelecek misin dedi sonra eşim bana dondu gider miyiz hayatım diyo yok cnm siz gidin selam soylersin dedim sonra ne olduysa gitmediler iyi ki gitmediler yani . Sonrasında eşime dedim gitseydiniz eşin nerede deselerdi ne yalan uyduracaktın dedim allah askına . Bunu kardeşin hep yapıyor her defasında soyluyorum. Bir daha olursa ben laf soylerim dedim .. ya akıl edemedim haklısın dedi sustum. Uzatmadım . Şimdi ne var bunda diyeceksiniz hep yaptığı icin aslında batıyor en cok eşime kızdığım icin. Ornek verdim aslında o an nasıl davranacağımı bilmiyorum cunku . Başkalarına bakıyorum bi cvplar bi hareketler tepkiler fln valla helal olsun diyorum bende yok direk Cat cat boyle de olmuyor . Akıl verin ornek verin nasıl davranayım ben . Genel olarak sık sık goruşmeyiz uzaktayız zaten . Ama sadece onun icin değil genel olarakta boyleyim