Eşim ergenlikte hastalık gecirmiş, ozellikle geceleri bayılıp duşme yaşıyormuş. Epilepsiye benziyor demişler ama tam da birşey bulamamışlar.
Yıllardır eşim de boyle bişey olmuyormuş 12 yıl kadar nerdeyse . Dun de tam akşam epilepsi ile ilgili konu vardı burda kendim onu okumuştum, hatta eşimin de onceden gecirdiğini hatırlayıp uyumuştum. Nasıl bir tesadufse gece gumburtu geldi eşim tuvalete kalkmış, ben eşim duştu sandım seslendim , ses gelmeyince kalktım, eşim de kalkmış duşmedim sadece başım dondu tutundum falan dedi. Sabah kalktım başında morluk var başını carpmış, bayıldın mı dedim hemen icime doğdu o da evet dedi belirtiler aynıydı dedi, korkmayım diye soylememiş.
Ama sure cok kısa bayılıp duştuğunu hatırlamıyor, gozumu acınca kendimi yerde buldum dedi ama tum bu sure 15-30 saniye arası yani ben yerde olduğunu bile gormedim ,korkmayım diye hemen kalkmış.
Ama tekrarlarsa diye cok korkuyorum, daha kotusu yere duşup bi yerine bişey olması, başını carpmış doktora gidelim dedim bişeyim yok diyor.
2 yıldır evliyiz daha once gormedim. Sevgiliyken oldu mu doğru soyle diyorum olmadı diyor , en son lisede olmuştu diyor. Cunku ben aşırı panik yapıyorum, eşim cok sakin. O nedenle acaba oluyor muydu diye duşundum.. işte duşme anı saniyelik gercekleşiyormuş o an oturamıyormuş bile bu beni cok korkuttu. Doktora da o zamanlar cok defa gitmişler mr vs bir sorun gormemişler, teşhis koymamışlar tam olarak ama epilepsi demişler.