Selam, ben 19 yaşında buyuk bir aşkla evlenmiş ancak şu an 23 yaşında ve artık hayatına yalnız devam etme kararı almış olan biriyim. Sebep olarak aldatma veya şiddet tarzı bir durum yok, anlaşamıyoruz sadece. İkimizin ortak kararı olduğu icin herhangi bir cekişme olmayacak gibiydi ama bir duğum var cozmem gereken. Ben şu an yaşadığım şehre evlendiğim icin geldim ve ailem, akrabam da yok burada. Onun annesi de babası da ayrı ayrı evlerde yaşıyor, durumları da iyi sayılır. Gidebileceği iki ayrı ev var yani. Ben asgari ucretle calışırken o benim iki katım kadar maaş alıyor. Yani cok rahat kendine ev kiralayabilir, şu anki ev de kira zaten, ortak oduyoruz. Duğum ise şu ki; bu evden cıkması gereken kişi kim, kalması gereken kişi kim? Ona bu konuyu nasıl acmam gerek? Cirkinleşmek asla istemiyorum, maddi acıdan hicbir talebim de yok zaten. Evden eşyalarını alıp gitmesi bana en doğrusu geliyor imkan bakımından. Ayrılma sebebinde mahkemece kusurlu gorulecek kişinin o olduğunu da ekleyeyim. Ama konu buralara gelmesin istiyorum işte. Sizin goruşlerinizi merak ediyorum...