Merhaba arkadaşlar dun kardeşim mesaj attı bayramda gelmeyi duşunuyorum diye Tamam buyur gel dedim bugun sabahta tekrar yazmış Akşama oradayım diye başka şehirden geliyor bu arada yatılı olarak .Bende olmaz biz evde değiliz eşimde bende calışıyoruz (gece sabaha kadar )yarın gel dedim baya bozuldu ben işyerine gelir anahtarı alır eve gecer dinlenirim dedi bende musait değil ev yarın cık gel dedim ( bu arada kac gundur calışıyorum hastayım bi yandan calışıyorum evle hic ilgilenemedik acayip karışık ev savaş alanı gibi yarın temizlik yapacaktık) neyse kardeşim alındı gelmiyorum o zaman dedi. Bende durumu anlattım asla anlamıyor şuan cıktı geliyor bizim eve 1 saat mesafede bi arkadaşı varmış orda kalacakmış hala telefonda trip atıyor anlatıyorum ben evliyim onceden soylemen gerekir diye anlamıyor .
Neyse bayramın 1. Gunu eşimin Ailesi burda oraya gideceğiz Eşimle konuşurken dedimki ben Ailen ve babaannene ziyarete geleyim ama akraba gezme işini cok abartmayalım ya da ben cok durmayım kardeşim geliyor evde tek bırakmayım dedim o da bozuldu yani cok arada kaldım
Napayım arkadaşlar ya ?