Hayirli Aksamlar Kizlar, ben burada yeniyim.. ozet geceyim 1 yil 1 aylik evliyim, 25 yasindayim ve baya kiloluyum (kilom bebeklikden beri olan bisey). Adetlerim hep duzenli 28 ila 31 gunde bir oluyorum. Yumurtamda duzenli olusuyor ama subattan bu yana yumurtamin catladigina dahil akintim gelmiyor onun yerine yunurtamin catlamasi gerektigi gpn artik agrim oluyor. Ve 3 defa doktorda kan verdim doktor prpgestoron degerin (ilki4,4 ikincisi 5,5 ve en son kan alindiginda 3,7 cikti) dusuk yumrrtanin catladigi gorukmuyor kanda diyor.

Ve tup bebek merkezine yolladi beni, orada bana denilen once klomen ve catlatma ignesi tedavisi gorecekmisim arti progestoron hapi kullanmam gerekmis. Ne rahim filmi cekildi nede baska birsey. Adetin 21.gunune randevu almam gerek ve kan vercem (tekrar hormonlara felan bakilcak) o gun tabi ultrasondan felanda kontrol edilcekmisim. Egerki iki defa klomene , Progestorona ve catlatma ignesinesine ragmen hamile kalmazsam o zaman laparoskopi veya rahim filmi yapip tuplerime bakilacakmis. Sizce ilk tuplere bakilmasi gerekmezmi, tedaviye baslamadan once?

Hakkinizi helal edin baya uzun oldu kizlae.